Truckar

 

Hej alla läsare!

I många fall och på många arbetsplatser så behövs det truckar. Jag minns när jag tidigare i min arbetskarriär jobbade både på en industri och i diverse olika lager hur vi hade truckar på dessa arbetsplatser. Dessa truckar var en viktig del i arbetet och utan dessa så hade hela bygget stannat. Vi hade flera olika truckar och ibland så behövdes dessa lagas, repareras, servas och så vidare. Så jag insåg ju väldigt tidigt värdet av truckar och välfungerande sådana. Även om jag själv inte har truckkort så fick jag (med insyn av kunnigt folk med truckkort) testa att köra en truck, det var inte speciellt svårt, men kul måste jag säga att det var! Det kändes liksom som att man gjorde något vettigt arbete när man körde omkring där på lagret.

Att köpa truck Stockholm finns är ju otroligt bra. Alla företag eller privatpersoner för den delen har ju inte råd att köpa en ny truck. Då är det ju istället helt perfekt att det går att köpa eller leasa begagnade truckar som är servade, kollade, funktionstestade och så vidare. Allt för att du som kund ska bli så nöjd som möjligt. Vilket skapar goda kundrelationer på lång sikt.

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe