Varma och många stakintervaller

47:an löken, hej!

Tja och godkväll!

Det blev sent idag. Men Alfons blev hämtad strax innan 15,30, jag var tvungen att cykla till Willys för att handla lite mat därefter och kom således ut på träning strax efter 17. Jag har tänkt köra 20 timmar denna vecka dessutom, så tre timmar stod på planen, plus intervaller.

Även idag så höll jag till på min nya favoritväg mellan Pusselbo och Mockfjärd. Idag kom jag hela vägen bort till just Mockfjärd innan jag vände. Då det rådde varmt väder så har jag idag stoppat i en vätskeblåsa i vätskebältet, istället för den vanliga flaskan, för att få med mig mer än en liter. Det funkade kanon!

Efter en uppvärmning på 30 minuter så körde jag följande upplägg idag:

  • 20 x 60″-30″
  • 20 x 60″-30″
  • 20 minuter rakt av

2,5 minuter vila mellan blocken. De två första kördes bortåt och det sista hemåt. Det kändes väl varken bra eller dåligt idag, men helt okej åtminstone. Totalen på den effektiva timmen intervalltid blev: 24,65 km/h, 166 puls, 174 maxpuls, 176 höjdmeter, 159 fallmeter, 246 normaliserad watt. Så ändå bra fart på mina Elpextreor idag! Hela passet blev tre timmar, enligt plan och jag hann fina 62,6 kilometer på den stunden.

Nu väntar äntligen middag!

Vi hörs.

Previous article36,5 kilometer löpning
Next articleEtt varv runt Runn

Related Articles

71 kilometer stakning med efterföljande styrka

Hej på er! Sen träning idag igen. Men vad gör väl det?! Har gjort en del ärenden under dagen, bland annat besiktigat bilen (inga problem),...

4 x 15’ löpbandsurblåsning

Hejsan! Då har jag kört det första intervallpasset sedan axel-kaoset. Inga problem med det, men jäklar vad jobbigt det blev. Jag har tänkt tillbaka på...

Testade av axeln med en liten staktur

Godkväll kamrater! Jag förstår att ni hela eftermiddagen och kvällen suttit som på nålar, samtidigt som ni tryckt F5 på denna sidan i hopp om...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe