Varma och många stakintervaller

47:an löken, hej!

Tja och godkväll!

Det blev sent idag. Men Alfons blev hämtad strax innan 15,30, jag var tvungen att cykla till Willys för att handla lite mat därefter och kom således ut på träning strax efter 17. Jag har tänkt köra 20 timmar denna vecka dessutom, så tre timmar stod på planen, plus intervaller.

Även idag så höll jag till på min nya favoritväg mellan Pusselbo och Mockfjärd. Idag kom jag hela vägen bort till just Mockfjärd innan jag vände. Då det rådde varmt väder så har jag idag stoppat i en vätskeblåsa i vätskebältet, istället för den vanliga flaskan, för att få med mig mer än en liter. Det funkade kanon!

Efter en uppvärmning på 30 minuter så körde jag följande upplägg idag:

  • 20 x 60″-30″
  • 20 x 60″-30″
  • 20 minuter rakt av

2,5 minuter vila mellan blocken. De två första kördes bortåt och det sista hemåt. Det kändes väl varken bra eller dåligt idag, men helt okej åtminstone. Totalen på den effektiva timmen intervalltid blev: 24,65 km/h, 166 puls, 174 maxpuls, 176 höjdmeter, 159 fallmeter, 246 normaliserad watt. Så ändå bra fart på mina Elpextreor idag! Hela passet blev tre timmar, enligt plan och jag hann fina 62,6 kilometer på den stunden.

Nu väntar äntligen middag!

Vi hörs.

Previous article36,5 kilometer löpning
Next articleEtt varv runt Runn

Related Articles

Löpintervaller på bandet

Tjena och välkommen till en ny vecka igen! Det har blivit lite av en tradition att köra löpbandsintervaller på måndagar den senaste tiden och idag...

Fler timmar och mil i stakningens tecken

Hej! Jag har fått till en bra start på träningsåret såhär tre veckor in. Det resulterade i att jag idag gjorde veckans sista pass och...

10 x 4 min

Tjo! Äntligen fredag och den 13:e på det, kan inte bli bättre! Otursdagen hindrade inte mig från att köra stakintervaller endast iförd ett par shorts....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe