10 x 6 min stakintervaller

Nöjd med att just ha avklarat intervallerna, mindre nöjd att himlen öppnade sig en minut därefter, men åter mer nöjd igen över att ha nya handtag + remmar på stavarna. 2-1 till nöjd då!

 

Hej på er!

Kolla gärna in min senaste vlogg. Blir det sista tro? Säkerligen inte, men vi kan ju inte alla hoppas på det.

Efter två vilodagar där jag varit i stugan med Alfons så var det återigen dags att träna idag. Ni har nog redan listat ut att jag körde stakintervaller och 10 x 6 minuter. Vilan mellan blev två minuter lugn åkning.

Denna gång höll jag åter till på vägen mellan Pusselbo och Mockfjärd. Jag körde sex stycken bortåt, vände strax efter Björka och körde de resterande fyra hemåt.

Det kändes skapligt idag faktiskt och sjukt nog hade jag medvind bort, vilket jag såklart märkte först när jag vände.

Ihopräknade siffror för intervallerna: 60 minuter, 24,29 kilometer (och givetvis snittfart), 169 snittpuls, 180 maxpuls, 201 höjdmeter och 181 fallmeter.

Passet landade på 2,15 timmar och 47 kilometer. Det ger en total på veckan som slutar på 17,50 timmar och 365 kilometer!

 

 

Previous articleKaminer
Next articleLidingöcheck på löpbandet

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe