160 kilometer cykling

Cykling i solnedgången med ett par nya Oakley på snoken.

Hej på er.

Det kan väl knappast ha undgått någon att jag köpt en ny bil igår. När jag ”får” nya prylar så vill jag gärna fixa, dona, putsa, sköta om, googla info och så vidare. Igår tvättade jag bilen både in- och utvändigt. Det gjorde jag även idag, fast noggrannare. Fixade med en massa till den och klockan rann iväg. 16,35 stack jag ut på cykeln..

Det blev min vanliga vända över Falun – Bjursås – Ingels – Rättvik – Tällberg – Plintsberg – Leksand – Djura – Bäsna. Fint väder till en början, lätt regn strax innan Rättvik bland alla raggare som inte är där och som inte ”firar” Classic Car Week.

Någon gång Efter Djura började solen gå ner. Jag fick lov att ta av mig glasögonen, i samma veva så fick jag punktering på mina ben och dessutom började temperaturen gå mot ensiffriga grader. Så den sista biten var jag både trött och frusen. Men hem kom jag och ett bra pass fick jag!

160 kilometer och 5,09 h!

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe