37 kilometer löpning och rejäl smärta

Toppen, Romme alpin

Godkväll!

Sov äntligen som ett barn, eller som någon som tränat sju timmar inatt. Det var välbehövligt! Småseg under dagen, men inte så mycket värre än vanligt.

På eftermiddagen drog jag iväg på ett löppass. Min plan var att springa upp till toppen av Romme alpin och tillbaka, vilket jag också gjorde. Det blev till stor del olika vägar dit och hem också. Dock mestadels asfalt, resten grusväg.

Jag har inte någon riktig toppenkänsla i löpningen. Visst, jag lyckas hålla mig under fem min/km. Men det är inte så att det spritter i benen. Mycket på grund av att jag inte sprungit så mycket i år. Det fysiska i övrigt tror jag inte är alltför dåligt.

Rutten idag var mest flackt. Men backen upp till toppen tog strax över 20 minuter. Mot slutet av den stigningen så känner jag att det börjar göra rejält ont i höger höftböjare när jag lyfter det benet. Stannar på toppen för att stretcha. På hemvägen så går det okej när det är flackt, men i minsta lilla motlut så hugger det. Jävla skit. Efter löpningen skulle jag köra TRX, men fick modifiera övningarna för att ens klara av dom. Tog sedan en promenad till affären 200 meter bort och det var knappt så att jag kunde gå, hugger som knivar. Kul med träning!

Löpningen blev i alla fall 37,4 kilometer och höll på i tre timmar. Jag sprang i mina Hoka Clifton denna gång.

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe