39 kilometer stakning

Första gången i jacka sedan Sundsvall brann. Men det ska ju tydligen regna dygnet runt och vara iskallt redan i augusti, så då hjälper inte ens mina 45% i kroppsfett. När såg vi solen senast ens? Sju månader sedan?

Jag skulle kunna sätta en standardmall i inläggen där jag skriver att jag är trött. Idag var inget undantag, men gårdagens pass satt nog rätt fint i ben och övrig kropp. Så det är nog inte så konstigt.

Under dagen noterade jag att det återigen blåste orkanstyrka ute och Jag bestämde mig då för att köra passet i Skräddarbacken igen, för att få lite mer skydd bland de skogsnära cykelbanorna. Det funkade skapligt idag faktiskt. Dock var det genomblött och tungrullat. Varför ska man få ha det lätt här i livet?

Jag betade av mina planerade 2,30 timmar och hann på pricken 39 kilometer på mina Elpexfyror. Ingen toppenkänsla som sagt, men de passen måste väl också avverkas. Brukar ha en förmåga att få fler såna pass såhär på hösten. Som ni redan vet så hatar jag höst, kyla, mörker, regn och blåst. Tyvärr är det den verkligheten vi som bor i Sverige får fejsa ungefär 90% av året, bara att gilla läget.

Efter passet blev det lite kettlebell också med 100 reps av följande:

Marklyft med gummiband

Kettlebellswing

Rodd

Goblet squats med press

Snatch

Tack för idag!

Related Articles

Löpintervaller på bandet

Tjena och välkommen till en ny vecka igen! Det har blivit lite av en tradition att köra löpbandsintervaller på måndagar den senaste tiden och idag...

Fler timmar och mil i stakningens tecken

Hej! Jag har fått till en bra start på träningsåret såhär tre veckor in. Det resulterade i att jag idag gjorde veckans sista pass och...

10 x 4 min

Tjo! Äntligen fredag och den 13:e på det, kan inte bli bättre! Otursdagen hindrade inte mig från att köra stakintervaller endast iförd ett par shorts....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe