44 km löpning + 24 km stakning

Tja!

Äntligen klar med min tre dagar tuffa period. Jag var osugen på att köra intervaller i början av veckan, så för att belasta kroppen valde jag att köra detta upplägg istället. Kan inte minnas att jag kört tre dagar i rad med fem timmar träning föru, så detta var fostrande!

Igår var jag riktigt seg. Men idag kändes det bättre som tur är! På förmiddagen var jag först på möte på nya jobbet, vilket gick bra och känns bra. Väl hemma igen så stack jag ut på följande:

Del 1: 44,13 km löpning på 3,40 (4,59 min/km). Sprang mest grusväg och asfalt även idag. Tycker det är ganska trevligt faktiskt. Blev ändå mycket kupering över Tjärnaberget två gånger och lite i Mellsta. Detta var nog min näst längsta löpning någonsin. Förra årets ”Red Bull Wings For Life” är den längsta på 45 kilometer. Sprang även idag i mina Hoka Speedgoat 4.

Benen och kroppen kändes bra till strax innan tre timmar. Sedan blev det lite slitsamt. Men fint att få bryta lite barriärer!

Del 2: Stakning 1,20 h, 24,55 kilometer på Elpex 4. Tog en tur över Bomsarvet och Domnarvet. Svarade betydligt bättre i stakningen idag än igår, vilket var glädjande. Kände mig pigg hela tiden här faktiskt.

Passet avslutades sedan med TRX-styrka.

På tre dagar har jag nu fått in fina 15,35 timmar och 318,1 kilometer. Inte illa det!

Previous article(Nästan) 90 km stakning
Next articleKaminer

Related Articles

Löpintervaller på bandet

Tjena och välkommen till en ny vecka igen! Det har blivit lite av en tradition att köra löpbandsintervaller på måndagar den senaste tiden och idag...

Fler timmar och mil i stakningens tecken

Hej! Jag har fått till en bra start på träningsåret såhär tre veckor in. Det resulterade i att jag idag gjorde veckans sista pass och...

10 x 4 min

Tjo! Äntligen fredag och den 13:e på det, kan inte bli bättre! Otursdagen hindrade inte mig från att köra stakintervaller endast iförd ett par shorts....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe