En kuperad femmil

Tjo!

Förr så åkte jag de flesta passen i Skräddarbacken för att få rejält med kupering. Nu på senare tid har jag mer kört ute på vägarna för att få mer flack åkning. Idag var jag dock sugen på att åter få lite extra höjdmeter, så då fick det bli Skräddarbacken. Det brukar också vara mer skyddat från vind där uppe, det var det tyvärr inte idag..

Vägen dit tog cirka 15 minuter och hem tio minuter. Resten av tiden höll jag till på cykelbanorna i bostadsområdet. Ibland kan jag tycka att tiden går fortare när jag snurrar runt så, istället för en längre vända.

Dagen till ära så körde jag på Swenor 4, var ute i tre timmar och hann 50 kilometer på pricken. Jag lyckades inte med att klara 50 på tre exakt, utan jag behövde 18 sekunder längre. Lite störande för min OCD.

Vinden till trots och den emellanåt dåliga känslan i veckan så är jag i alla fall sjukt nöjd med att äntligen ha lärt mig att vässa stavspetsarna så dom blir vassa på riktigt! Ett irritationsmoment mindre, tack Öhrnen!

Passet avslutades med gluteusövningar, 800 reps. Den vecka landade på 10,15 timmar, för imorgon väntar vilodag!

Related Articles

Löpintervaller på bandet

Tjena och välkommen till en ny vecka igen! Det har blivit lite av en tradition att köra löpbandsintervaller på måndagar den senaste tiden och idag...

Fler timmar och mil i stakningens tecken

Hej! Jag har fått till en bra start på träningsåret såhär tre veckor in. Det resulterade i att jag idag gjorde veckans sista pass och...

10 x 4 min

Tjo! Äntligen fredag och den 13:e på det, kan inte bli bättre! Otursdagen hindrade inte mig från att köra stakintervaller endast iförd ett par shorts....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe