En kuperad femmil

Tjo!

Förr så åkte jag de flesta passen i Skräddarbacken för att få rejält med kupering. Nu på senare tid har jag mer kört ute på vägarna för att få mer flack åkning. Idag var jag dock sugen på att åter få lite extra höjdmeter, så då fick det bli Skräddarbacken. Det brukar också vara mer skyddat från vind där uppe, det var det tyvärr inte idag..

Vägen dit tog cirka 15 minuter och hem tio minuter. Resten av tiden höll jag till på cykelbanorna i bostadsområdet. Ibland kan jag tycka att tiden går fortare när jag snurrar runt så, istället för en längre vända.

Dagen till ära så körde jag på Swenor 4, var ute i tre timmar och hann 50 kilometer på pricken. Jag lyckades inte med att klara 50 på tre exakt, utan jag behövde 18 sekunder längre. Lite störande för min OCD.

Vinden till trots och den emellanåt dåliga känslan i veckan så är jag i alla fall sjukt nöjd med att äntligen ha lärt mig att vässa stavspetsarna så dom blir vassa på riktigt! Ett irritationsmoment mindre, tack Öhrnen!

Passet avslutades med gluteusövningar, 800 reps. Den vecka landade på 10,15 timmar, för imorgon väntar vilodag!

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe