Topp-3 sämsta pass i livet.

Hej.

Alltså, jag klarar inte av att jobba och samtidigt bedriva en vettig träning. Det går bara inte. Samma visa varenda år. Jobbat 8-16 idag, helt förstörd. Trodde jag bara skulle vara assistent, men utan att bli tillfrågad så har jag blivit satt på fritids i 2-3 timmar varje eftermiddag denna vecka. Något som jag genom åren alltid undvikit likt pesten. Hoppas och tror att det endast är denna veckan dock.

Efter jobbet så handlade jag på Willys. Plockade på mig så mycket godis jag fick plats med i ryggsäcken, åt upp hälften på hemvägen på cykeln, resten hemma. Mår illa än. När allt onyttigt var uppätet så halvsov jag i soffan en timme. Sedan var jag tvungen att försöka komma iväg.

Tog mina Elpex 3, värmde upp i 20 minuter och körde sedan 4 x 10 minuter i block: 90”- 30”, 45”-15”, 40”-20”, 30”-15”. Två min vila mellan. Det gick totalt åt helvete. Puls på 145-150 på intervallerna, totalt svag i kroppen, fick lov att stanna mitt i första blocket och vända om pga översvämning (bilden ovan) och givetvis ständig motvind något jävulskt. Idag hatar jag bara livet.

Fick ihop 1,25 timmar och 26 kilometer. Hur fan ska jag orka mig igenom hösten och vintern? Ångest, tidsbrist och stress varje dag. Kyla, blåst, mörker, fetma pga allt onyttigt jag ”måste” äta för att ens orka röra mig. Nej usch. Har en dålig dag idag, det lär väl vända. Dagens enda positiva är att jag tog en liten swing på 269 aktier i Embracer, in på 183 och ut på 200 en timme senare. Sen rasade även den skitaktien som vanligt. Säljer snart av hela innehavet och köper evo. Godnatt.

Previous article10 km på 37,12!
Next articleHalvlång stak

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe