Topp-3 sämsta pass i livet.

Hej.

Alltså, jag klarar inte av att jobba och samtidigt bedriva en vettig träning. Det går bara inte. Samma visa varenda år. Jobbat 8-16 idag, helt förstörd. Trodde jag bara skulle vara assistent, men utan att bli tillfrågad så har jag blivit satt på fritids i 2-3 timmar varje eftermiddag denna vecka. Något som jag genom åren alltid undvikit likt pesten. Hoppas och tror att det endast är denna veckan dock.

Efter jobbet så handlade jag på Willys. Plockade på mig så mycket godis jag fick plats med i ryggsäcken, åt upp hälften på hemvägen på cykeln, resten hemma. Mår illa än. När allt onyttigt var uppätet så halvsov jag i soffan en timme. Sedan var jag tvungen att försöka komma iväg.

Tog mina Elpex 3, värmde upp i 20 minuter och körde sedan 4 x 10 minuter i block: 90”- 30”, 45”-15”, 40”-20”, 30”-15”. Två min vila mellan. Det gick totalt åt helvete. Puls på 145-150 på intervallerna, totalt svag i kroppen, fick lov att stanna mitt i första blocket och vända om pga översvämning (bilden ovan) och givetvis ständig motvind något jävulskt. Idag hatar jag bara livet.

Fick ihop 1,25 timmar och 26 kilometer. Hur fan ska jag orka mig igenom hösten och vintern? Ångest, tidsbrist och stress varje dag. Kyla, blåst, mörker, fetma pga allt onyttigt jag ”måste” äta för att ens orka röra mig. Nej usch. Har en dålig dag idag, det lär väl vända. Dagens enda positiva är att jag tog en liten swing på 269 aktier i Embracer, in på 183 och ut på 200 en timme senare. Sen rasade även den skitaktien som vanligt. Säljer snart av hela innehavet och köper evo. Godnatt.

Previous article10 km på 37,12!
Next articleHalvlång stak

Related Articles

Löpintervaller på bandet

Tjena och välkommen till en ny vecka igen! Det har blivit lite av en tradition att köra löpbandsintervaller på måndagar den senaste tiden och idag...

Fler timmar och mil i stakningens tecken

Hej! Jag har fått till en bra start på träningsåret såhär tre veckor in. Det resulterade i att jag idag gjorde veckans sista pass och...

10 x 4 min

Tjo! Äntligen fredag och den 13:e på det, kan inte bli bättre! Otursdagen hindrade inte mig från att köra stakintervaller endast iförd ett par shorts....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe