Tre timmar på lättrull

Den med öga för detaljer det att jag har remmen på fel hand. Har nämligen vänt en högerrem upp & med och satt den på vänster. Av någon anledning brukar alltid den vänstra remmen gå sönder före den högra, så jag har ett gäng halvdåliga remmar kvar för höger hand. Istället för att slänga dom så kan jag göra som ovan istället. Att det just är vänster rem som går sönder vet jag inte riktigt. Kanske för att jag är vänsterhänt?

Tröttheten fortsätter. Vis av erfarenhet så valde jag idag att ta mina Elpex 3 och körde en något flackare vända än igår. Det hjälpte inte riktigt. Trött så jag nästan somnade utför, eller mellan stavtagen. Jag som skulle bli lite piggare hade jag tänkt, har börjat hösten på samma sätt som förr, vilket gör att det känns som att jag är nära väggen redan nu.

Jag åkte: Islingby – Dalsjö – Ornäs – Aspeboda – Olsbacka – Källviken – Falun – 293:an hem. Rejält motvind hela vägen till Falun, vad trodde ni ens? Blöt vägbana dessutom. Men efter Gamla Berget så blev vinden mer gynnsam och vägbanan torkade upp.

Passet blev väl ingen katastrof så, kändes väl okej förutom tröttheten och den låga pulsen. Hade 69 slag/minut som lägst, efter att ha stått i fartställning utför Brusalabacken. Då vet jag att jag inte är i toppslag rent fysiskt, eller snarare muskelärt. Vet att en del blir imponerade av den låga pulsen (112 i snitt och 128 i max), men faktum är att de gånger det känns som bäst för mig är när min puls är högre och liksom svarar bättre.

Hemma så tänkte jag köra mina gluteusövningar, men jag slet faktiskt i det. Satte mig i soffan och höll knappt på att ta mig därifrån. Fick ihop tre timmar och 55,9 kilometer i alla fall. Bättre än inget. Eller nja, det är frågan om det?!

Previous article39 kilometer stakning
Next articleTre timmar i skogen

Related Articles

Löpintervaller på bandet

Tjena och välkommen till en ny vecka igen! Det har blivit lite av en tradition att köra löpbandsintervaller på måndagar den senaste tiden och idag...

Fler timmar och mil i stakningens tecken

Hej! Jag har fått till en bra start på träningsåret såhär tre veckor in. Det resulterade i att jag idag gjorde veckans sista pass och...

10 x 4 min

Tjo! Äntligen fredag och den 13:e på det, kan inte bli bättre! Otursdagen hindrade inte mig från att köra stakintervaller endast iförd ett par shorts....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe