Tuff träningsvecka avslutar sommaren

24,05 timmar och 471,4 kilometer denna vecka. 76,15 timmar denna fyraveckorsperiod och 147,10 timmar totalt under de åtta veckor jag varit ledig. Jag tyckte jag tränade mycket förra sommaren och låg länge efter den mängden i år. Men med en gedigen avslutning så slog jag förra årets notering med cirka en timme. Nu var det ingen tävling i sig, men ändå skoj!

Det är en tyst överenskommelse mellan oss, en blick, en stilla tanke, en uppgiven suck; sommaren är över. Tragiskt. Jag älskar sommaren och jag hatar hösten. Ångest, mörker, kyla, halka, löv på marken. Folk som gillar hösten, er litar jag inte på, ni är lömska.

Dagens träningspass blev tre timmar och 52,3 kilometer stakning på swenor 4. Först en vända i Skräddarbacken för lite kupering, det var längesedan sist. Därefter åkte jag ut över : Lindan – Torsång – Ornäs – Dalsjö – Domnarvet.

Klart märkt av den tuffa träningen. Det märks då jag successivt under passet blir allt mer irriterad på den ständiga vinden som viner i öronen, alla bilar, cyklister, flanörer och så vidare. Men nu har jag fått mig en fin grund att stå på. Måste försöka våga ta det lite lugnare nu under hösten, så jag inte blir så trött och sliten som förra året. Det är planen i alla fall. Om det blir av är en annan femma.

Avslutade träningspasset med TRX-styrka också.

Kolla gärna in min senaste vlogg och prenumerera gärna på kanalen!

Vi hörs!

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe