10 x 2’ stakintervaller

Tjena!

Med tanke på att jag ”bara” körde 10 x 2 minuter idag så kan man ju kanske tro att jag körde rejält hårt. Nej, jag ville testa kroppen på lite lättare intervaller, som inte skulle slita alltför mycket. Så det fick helt enkelt bli just 10 x 2, med 1 minut vila mellan varje. Intensitet något över tröskel.

Jag värmde upp i drygt 40 minuter och körde sedan intervallerna förbi Vallmora och därefter ut mot Smedsbo. Känslan var ändå helt okej idag och jag kom upp skapligt i puls också. Det var en lättnad kan jag lova.

Efter intervallerna så åkte jag 293:an bortåt mot Falun, svängde sedan in på en för mig helt ny väg in och igenom Stråtenbo. 2,5 kilometer enkel väg på en väldigt fin landsväg! Det var passets höjdpunkt och det gjorde mig glad. Efter 2,5 kilometer tog asfalten slut och jag fick vända. Fortsatte sedan hem via Aspeboda, Ornäs och Domnarvet. Timjageri, hej!

Passet kördes på Elpex 3, som vanligt när det är intervaller. Jag fick ihop 2,35 timmar och 50 kilometer. Det var rätt så okej att träna idag faktiskt, kul!

Previous article2,15 klassiskt
Next article150 minuter stakning

Related Articles

Löpintervaller på bandet

Tjena och välkommen till en ny vecka igen! Det har blivit lite av en tradition att köra löpbandsintervaller på måndagar den senaste tiden och idag...

Fler timmar och mil i stakningens tecken

Hej! Jag har fått till en bra start på träningsåret såhär tre veckor in. Det resulterade i att jag idag gjorde veckans sista pass och...

10 x 4 min

Tjo! Äntligen fredag och den 13:e på det, kan inte bli bättre! Otursdagen hindrade inte mig från att köra stakintervaller endast iförd ett par shorts....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe