10 x 2’ stakintervaller

Tjena!

Med tanke på att jag ”bara” körde 10 x 2 minuter idag så kan man ju kanske tro att jag körde rejält hårt. Nej, jag ville testa kroppen på lite lättare intervaller, som inte skulle slita alltför mycket. Så det fick helt enkelt bli just 10 x 2, med 1 minut vila mellan varje. Intensitet något över tröskel.

Jag värmde upp i drygt 40 minuter och körde sedan intervallerna förbi Vallmora och därefter ut mot Smedsbo. Känslan var ändå helt okej idag och jag kom upp skapligt i puls också. Det var en lättnad kan jag lova.

Efter intervallerna så åkte jag 293:an bortåt mot Falun, svängde sedan in på en för mig helt ny väg in och igenom Stråtenbo. 2,5 kilometer enkel väg på en väldigt fin landsväg! Det var passets höjdpunkt och det gjorde mig glad. Efter 2,5 kilometer tog asfalten slut och jag fick vända. Fortsatte sedan hem via Aspeboda, Ornäs och Domnarvet. Timjageri, hej!

Passet kördes på Elpex 3, som vanligt när det är intervaller. Jag fick ihop 2,35 timmar och 50 kilometer. Det var rätt så okej att träna idag faktiskt, kul!

Previous article2,15 klassiskt
Next article150 minuter stakning

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe