1000+ höjdmeter

Tjena!

I Falun hela dagen idag. Alfons och jag åkte till bilprovningen imorse och besiktigade nya bilen som igenom utan anmärkning. Därefter åkte vi till Skuggarvet, Alfons fick leka med farfar och jag fick leka med mig själv.

Klev på mina Swenor IV och drog till Lugnet. Planen var att endast snurra på rullskidbanan hela passet och sedan åka hem igen. Insåg ganska tidigt att jag skulle behöva åka elva varv för att få ihop mina planerade tre timmar.

Till rullskidbanan tog det 18,5 minuter och det var strax över fem kilometer dit, med en rejäl stigning över det vi kallar ”Urfjäll”. Ett varv på banan tog ganska exakt 13 minuter och mäter ungefär 3,75 kilometer.

Samlade ihop fina 52 kilometer och 1030 höjdmeter endast stakning. Fint att få ett lite mer kuperat pass när jag annars mestadels kör flackare terräng. Det kändes helt okej i kroppen och ryggen höll ihop bra!

Imorgon väntar vila!

Related Articles

Löpintervaller på bandet

Tjena och välkommen till en ny vecka igen! Det har blivit lite av en tradition att köra löpbandsintervaller på måndagar den senaste tiden och idag...

Fler timmar och mil i stakningens tecken

Hej! Jag har fått till en bra start på träningsåret såhär tre veckor in. Det resulterade i att jag idag gjorde veckans sista pass och...

10 x 4 min

Tjo! Äntligen fredag och den 13:e på det, kan inte bli bättre! Otursdagen hindrade inte mig från att köra stakintervaller endast iförd ett par shorts....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe