2,15 klassiskt

Hej och godkväll.

Trots bra sömn inatt så var jag helt sänkt efter jobbet. La mig i soffan och försökte vila. Trött som ett as, men ändå så rastlös att jag inte hade ro i kroppen att försöka vila lite. Mitt ständiga bekymmer. Undra om jag har en släng av ADHD? Skulle kanske ha gjort en utredning, men det känns så omständligt..

Till slut kom jag till sist ut på träning. Idag med Swenor 4 på fötterna. Istället för låg puls, seg och sliten så var det tvärtom en aning högre puls, men ändå seg och trött.

Jag tog mig till Skräddarbacken och åkte runt där tills det var dags att bege sig hemåt igen. Skönt att få köra klassiskt och använda benen, men då får jag småont i hälsenan. Alltid ska det vara något. Tur att ryggen känns bra i alla fall.

Passet blev 2,15 och jag hann 36,4 kilometer. Det får duga för idag.

Related Articles

Löpintervaller på bandet

Tjena och välkommen till en ny vecka igen! Det har blivit lite av en tradition att köra löpbandsintervaller på måndagar den senaste tiden och idag...

Fler timmar och mil i stakningens tecken

Hej! Jag har fått till en bra start på träningsåret såhär tre veckor in. Det resulterade i att jag idag gjorde veckans sista pass och...

10 x 4 min

Tjo! Äntligen fredag och den 13:e på det, kan inte bli bättre! Otursdagen hindrade inte mig från att köra stakintervaller endast iförd ett par shorts....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe