2,15 klassiskt

Hej och godkväll.

Trots bra sömn inatt så var jag helt sänkt efter jobbet. La mig i soffan och försökte vila. Trött som ett as, men ändå så rastlös att jag inte hade ro i kroppen att försöka vila lite. Mitt ständiga bekymmer. Undra om jag har en släng av ADHD? Skulle kanske ha gjort en utredning, men det känns så omständligt..

Till slut kom jag till sist ut på träning. Idag med Swenor 4 på fötterna. Istället för låg puls, seg och sliten så var det tvärtom en aning högre puls, men ändå seg och trött.

Jag tog mig till Skräddarbacken och åkte runt där tills det var dags att bege sig hemåt igen. Skönt att få köra klassiskt och använda benen, men då får jag småont i hälsenan. Alltid ska det vara något. Tur att ryggen känns bra i alla fall.

Passet blev 2,15 och jag hann 36,4 kilometer. Det får duga för idag.

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe