Återkomsten!!!


Hej på er!

Det var inte igår som jag loggade ett träningspass på min fina Garmin-klocka. Närmare bestämt tre dagars helvila, eller cirka 100 timmar utan riktig rörelse. Troligen behövde jag detta, både för kroppen och det mentala. Idag var det kul och lustfyllt igen!

Jag tänkte att cykel skulle vara ganska skonsamt mot ryggen, även om man sitter ganska framåtlutat. När det idag bjöds på ganska varmt väder och uppehåll så passade jag på att ta mig en tur!

Åkte en runda som följer: Smedsbo – Valsan – Rexbo – Rönnäs – Leksand – Häradsbygden – Djura – Djurås – Bäsna. Trots stundtals rejäla vindar så hade jag det så pass trevligt att få röra på mig igen att det inte bekom mig det minsta.

Visst att jag är ganska bitter och gnällig ibland. Men dagar som denna efter en ”lång” vila så inser jag hur mycket jag brinner för detta. Sen kan det lätt bli för mycket för det goda och att jag ofta tror att hela världen rasar samman för att jag är sliten och gör några dåliga pass.

Idag kändes kroppen varken dålig eller bra. Men den funkade stabilt och det var dessutom inga problem med ryggen, vilket jag dock inte trodde innan heller. Sjukt skönt att vara tillbaka i rullning igen så att säga, med några träningspass så kommer jag nog slippa rulla fram bildligt talat också.

Fick ihop stabila 3,10 timmar och 99,8 kilometer (det ni, övervann min OCD och stannade klockan innan 100 km!).

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe