Ett (halvhjärtat?) försök till intervaller

Tjena!

Kolla in min senaste vlogg. Prenumerera gärna på kanalen också.

Succén fortsätter med träningen. Ganska trött idag också, men ingen katastrof. Tog på mig mina Elpextreor och for iväg på uppvärmning.

Idag höll jag till på vägen mellan Pusselbo och Mockfjärd. Startade intervallerna som vanligt precis efter tågövergången innan Lennheden. Just som jag skulle starta intervallerna så kände jag hur ländryggen högg till och att musklerna krampade ihop. Kul!

Jag körde ändå mina planerade intervaller: 10 x 3 minuter (1 minut vila) + 10 x 40”-20”. Men det var svårt att få någon fart, puls eller flås med tanke på ryggen. Passet blev gjort i alla fall, men en maxpuls på 158 skvallrar väl om att jag har varit piggare och åkt fortare. Jag höll mig ändå på ett neutralt humör, mycket tack vare det fina vädret, alltid något!

Fick ihop 16,10 timmar träning denna vecka i alla fall, men de flesta passen har känts bedrövliga. Nya tag nästa vecka!

Previous articleTävlingsdagens viktigaste!
Next articleÅterkomsten!!!

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe