Ett (halvhjärtat?) försök till intervaller

Tjena!

Kolla in min senaste vlogg. Prenumerera gärna på kanalen också.

Succén fortsätter med träningen. Ganska trött idag också, men ingen katastrof. Tog på mig mina Elpextreor och for iväg på uppvärmning.

Idag höll jag till på vägen mellan Pusselbo och Mockfjärd. Startade intervallerna som vanligt precis efter tågövergången innan Lennheden. Just som jag skulle starta intervallerna så kände jag hur ländryggen högg till och att musklerna krampade ihop. Kul!

Jag körde ändå mina planerade intervaller: 10 x 3 minuter (1 minut vila) + 10 x 40”-20”. Men det var svårt att få någon fart, puls eller flås med tanke på ryggen. Passet blev gjort i alla fall, men en maxpuls på 158 skvallrar väl om att jag har varit piggare och åkt fortare. Jag höll mig ändå på ett neutralt humör, mycket tack vare det fina vädret, alltid något!

Fick ihop 16,10 timmar träning denna vecka i alla fall, men de flesta passen har känts bedrövliga. Nya tag nästa vecka!

Previous articleTävlingsdagens viktigaste!
Next articleÅterkomsten!!!

Related Articles

Löpintervaller på bandet

Tjena och välkommen till en ny vecka igen! Det har blivit lite av en tradition att köra löpbandsintervaller på måndagar den senaste tiden och idag...

Fler timmar och mil i stakningens tecken

Hej! Jag har fått till en bra start på träningsåret såhär tre veckor in. Det resulterade i att jag idag gjorde veckans sista pass och...

10 x 4 min

Tjo! Äntligen fredag och den 13:e på det, kan inte bli bättre! Otursdagen hindrade inte mig från att köra stakintervaller endast iförd ett par shorts....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe