Klassiker

Den här synen hör inte till vanligheterna. Långbyxor och långärmat lär väl dessvärre bli allt vanligare, men att jag försöker kliva ut i diagonalen, det är sällsynt numer.

Idag har jag jobb som vikarie på olika ämnen på skolan då min elev är sjuk. Så jag fick börja klockan 10 istället. Passade då på att ta ett klassiskt pass innan jobbet. Klockan 07,27 drog jag iväg på mina Swenor 4:or. Med tanke på min rygg så tänkte jag att jag kör med benen idag, för att få en bra aktivering av höft- och ryggpartiet. Lite ovant såklart och lite lätt kramp i ryggen. Men ingen smärta och inga andra bekymmer. Eller jo, vinden (läs: stormen) såklart.

Jag åkte till Skräddarbacken, snurrade där i cirka 90 minuter och åkte sedan hemåt igen. Fick ihop två timmar och 33 kilometer. Skönt att ha gjort klar träningen tidigt på dagen. Nu kör jag några dagar med distanspass bara, för att komma igång igen. Känns skönt!

Ha en fin fredag kamrater!

Previous articleÅterkomsten!!!
Next articleStakar’n är tillbaka!

Related Articles

Löpintervaller på bandet

Tjena och välkommen till en ny vecka igen! Det har blivit lite av en tradition att köra löpbandsintervaller på måndagar den senaste tiden och idag...

Fler timmar och mil i stakningens tecken

Hej! Jag har fått till en bra start på träningsåret såhär tre veckor in. Det resulterade i att jag idag gjorde veckans sista pass och...

10 x 4 min

Tjo! Äntligen fredag och den 13:e på det, kan inte bli bättre! Otursdagen hindrade inte mig från att köra stakintervaller endast iförd ett par shorts....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe