Klassiker

Den här synen hör inte till vanligheterna. Långbyxor och långärmat lär väl dessvärre bli allt vanligare, men att jag försöker kliva ut i diagonalen, det är sällsynt numer.

Idag har jag jobb som vikarie på olika ämnen på skolan då min elev är sjuk. Så jag fick börja klockan 10 istället. Passade då på att ta ett klassiskt pass innan jobbet. Klockan 07,27 drog jag iväg på mina Swenor 4:or. Med tanke på min rygg så tänkte jag att jag kör med benen idag, för att få en bra aktivering av höft- och ryggpartiet. Lite ovant såklart och lite lätt kramp i ryggen. Men ingen smärta och inga andra bekymmer. Eller jo, vinden (läs: stormen) såklart.

Jag åkte till Skräddarbacken, snurrade där i cirka 90 minuter och åkte sedan hemåt igen. Fick ihop två timmar och 33 kilometer. Skönt att ha gjort klar träningen tidigt på dagen. Nu kör jag några dagar med distanspass bara, för att komma igång igen. Känns skönt!

Ha en fin fredag kamrater!

Previous articleÅterkomsten!!!
Next articleStakar’n är tillbaka!

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe