Renovera trappor

 

Hej alla bloggvänner!

Då jag som bekant bor i en lägenhet, utan trappor så kanske det verkar konstigt att jag skriver om just trappor. Men då vi har en sommarstuga med en trapp upp till vinden så kanske det ter sig lite mer naturligt. Denna sommarstuga är ganska gammal och har upprättats av min morfar långt innan jag föddes. Med gamla hus som med allt annat gammalt så innebär det ju att saker slits och blir i behov av renovering, reparationer och liknande, för att kunna fortsätta använda den.

Närmast i denna renovering av sommarstugan står en trapprenovering på tur. Trappan upp till loftet där vi har sängplatser är i ett stort behov av att renoveras. Så jag har tittat på lite olika alternativ till prisberäkning av en ny trappa. Det materialet av trapp jag tycker skulle passa bäst in i sommarstugan är ”Swedish Country oljad ek”, då jag tycker den skulle göra sig bäst med övrig inredning i stugan.

Det finns mycket information att få fram vad gäller trappor, trapprenovering och materialval. Sätter man sig ner, skissar på det som behövs och tar sedan ett beslut så är det inte så mycket mer som behövs. Man kan få kostnadsfria besök av kunnigt folk som även kan hjälpa en med besluten, vilket jag tycker känns tryggt.

Previous articleStakar’n är tillbaka!
Next articleTremil löpning

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe