Styrka och stakning


Återigen långärmat och långa tights. Vi går mot mörka tider..

Tjena!

Det har tränats idag igen. Var så säkra på det. Denna gång så började jag med att köra styrkan innan. Det blev ett av mina två TRX-pass + en nedbantad variant av mitt gluteusprogram. En lagom start på träningsdagen.

Efter ovan nämnd styrka så satte jag på mig mina Elpex 4 och drog iväg. Det blev snurrande i Skräddarbacken och jakt på höjdmeter denna gång. Ett lugnt pass bara på två timmar och 33 kilometer. Varken mer eller minde.

Imorgon ska jag försöka beta av det sista löppasset innan Lidingöloppet nästa helg. Spännande att se hur benen känns efter två hårda löppass denna vecka!

 

Previous articleYtbehandling
Next articleSånär på 36 kilometer

Related Articles

Bra tryck på balkongen

Hej där! Förra fredagen körde jag ett liknande pass som idag, då hade det utlovats regn, men blev inget, idag öste det ner. En annan...

Halvlång och halvtråkig distans

Tjena, Tjena, Foto-Micke hära! Idag slog jag nog nästan rekord i att komma iväg sent på en ledig dag. Det började med att jag la...

10 x 6 minuter, mot vädrets makter

Hej. Tänk att varenda träningspass är som ett krig numer. Först med att ta sig ut, bara det är tungt nog. Därefter ska vädret ständigt...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe