Tremil löpning

Tjena!

Kolla in min senaste vlogg tack och prenumerera på kanalen!

Bättre och bättre i ryggen. Idag stod det löpning på programmet och det funkade klockrent! Denna gång körde jag dock i mina dämpade Hoka Speedgoat 4, vilket kanske är smart ändå.

Jag sprang upp på och över Tjärnaberget, samt Muskboberget. Fin stigning från cirka 150 meter över havet till 370 dito. Vidare sprang jag nedåt till Bjusan och vidare till Mellsta via Pusselbo. I Mellsta sprang jag de sista 2,5 kilometerna av 7,5:an, sedan ett varv på 5:an och ett på 2,5:an, innan jag till sist vinglade hemåt.

Vid 30 och 55 minuter sprungna så stannade jag för att dricka. Därefter sprang jag hela vägen. Ville känna av kroppen en aning så jag ökade farten efterhand också. Känslan idag var ändå den bästa löpkänslan på ett tag, vilket var glädjande!

Totalt var jag ute i 2,30 timmar och hann på den stunden 30,4 kilometer (560 höjdmeter). Tog en mellantid vid cirka 1,20h, där hade jag snittat 5,12 min/km och de sista 70 minuterna hade jag fina 4,38 min/km i snitt.

Hemma så betade jag av mina gluteusövningar. Idag blev det tio olika övningar och 50 reps på vardera. Ryggen kändes bra även här!

Fick ihop 10,30 timmar denna vecka på fyra träningspass. Så jag höll min plan på 10 timmar ändå, trots ryggen!

Previous articleRenovera trappor
Next article1000+ höjdmeter

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe