Två timmar stakning på Lugnet

Elpexfyror på Lugnets röda asfalt.

Hej!

Bedrövlig sömn tre nätter i rad med: 6, 5 och 4 timmar. Kul. Det till trots var jag inte alltför trött idag sjukt nog. Jag har en ständig grundstress i kroppen som ändå håller mig någorlunda pigg. Blir allt mer övertygad om att jag har ADHD, ju mer jag läst om det på slutet. Men detta är ju inte vårdguiden, så vi tar träningen istället.

Bestämde mig tidigt för att endast köra två timmar idag. Är ganska sliten sedan gårdagen. Inte nog med tävlingen så körde jag igenom alla mina styrkeövningar igår: båda TRX-passen, gluteusövningarna och kettlebell. Sjukt skönt att äntligen ha träningsvärk igen!

Alfons och jag drog till Falun. Medan Alfons hängde med mina föräldrar så tränade jag. Stakade till Lugnet, sedan blev det rullskidbanan kombinerat med att åka upp till Kårestugan och via Järlinden + Högbo.

Endast lugn åkning idag, förutom den dåliga sömnen och lite trötta muskler så kändes det ändå helt okej. Två timmar, 33,1 kilometer och 640 höjdmeter.

Related Articles

Blandade stakintervaller

  Hej! Idag kom det regn på träningspasset, fast det enligt alla mina fem väderappar inte skulle komma. Lite regn har väl ingen dött av, men...

Löpintervaller på bandet

Tjena och välkommen till en ny vecka igen! Det har blivit lite av en tradition att köra löpbandsintervaller på måndagar den senaste tiden och idag...

Fler timmar och mil i stakningens tecken

Hej! Jag har fått till en bra start på träningsåret såhär tre veckor in. Det resulterade i att jag idag gjorde veckans sista pass och...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe