Två timmar stakning på Lugnet

Elpexfyror på Lugnets röda asfalt.

Hej!

Bedrövlig sömn tre nätter i rad med: 6, 5 och 4 timmar. Kul. Det till trots var jag inte alltför trött idag sjukt nog. Jag har en ständig grundstress i kroppen som ändå håller mig någorlunda pigg. Blir allt mer övertygad om att jag har ADHD, ju mer jag läst om det på slutet. Men detta är ju inte vårdguiden, så vi tar träningen istället.

Bestämde mig tidigt för att endast köra två timmar idag. Är ganska sliten sedan gårdagen. Inte nog med tävlingen så körde jag igenom alla mina styrkeövningar igår: båda TRX-passen, gluteusövningarna och kettlebell. Sjukt skönt att äntligen ha träningsvärk igen!

Alfons och jag drog till Falun. Medan Alfons hängde med mina föräldrar så tränade jag. Stakade till Lugnet, sedan blev det rullskidbanan kombinerat med att åka upp till Kårestugan och via Järlinden + Högbo.

Endast lugn åkning idag, förutom den dåliga sömnen och lite trötta muskler så kändes det ändå helt okej. Två timmar, 33,1 kilometer och 640 höjdmeter.

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe