16 kilometer Skierg

Hej!

Har ni sett min senaste vlogg? Ni prenumererar på kanalen va? Ge mig gärna en shoutout i er vlogg!

Se till att kolla in min blogg addesteek.se också, där skriver jag mer om vardagen, med mera. Bokmärk den och länka den gärna. Tack!

_____

Då jag inte fick några bakslag från gårdagens träning så har jag tränat idag igen. Äntligen på min Skierg!

Det blev ett inte alltför långt eller hårt pass. Även om pulsen skvallrade om annat. Jag körde 65 minuter (16 047 meter, 2,01,5 min/500m) rakt av på motstånd 8.

Först var tanken bara att dra i samma takt lugnt och stilla. Men jag tröttnade ganska snabbt och använde mig av maskinens uppdelning av de 65 minuterna (5 x 13 minuter):

Kring 2,05 på första, under 2 på andra, 2,05 på tredje, under 2 på fjärde och sedan halva den sista 2,05/2,00. Ni fattar nog.

Hög puls som sagt, men annars så kändes det helt okej. Dock långt kvar till toppform, även till säsong som tur är. Skönt som fan att få svettas igen i alla fall!

Previous articleÅtta dagar utan träning..
Next articleRamar

Related Articles

20 stakintervaller

Med pannlampan på huvudet och mina Elpex 3 på fötterna så drog jag i eftermiddags ut på ett stakintervallpass. Det blev i princip samma vända...

Två h stak

Tråkig rubrik, tråkig dag, tråkigt pass och tråkigt väder. Ungefär så kan vi sammanfatta dagen. Jag kan åter ställa mig frågan: varför gör jag...

När man inte tränar

Tjenare bloggvänner! Något som är väldigt populärt är ju att spela på internet. Det kan handla om olika onlinecasinon, slotsspel, poker, och liknande. De gånger...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe