Åtta dagar utan träning..

Tja!

Det var ett tag sedan sist som jag tränade. Halsont i några dagar först, följt av snorig näsa och slemmigt bröst. Idag påbörjade jag det den nionde dagen utan träning. Det så länge ut som att det skulle bli en nionde vilodag, men jag tog en chansning.

Nu mot kvällen så bestämde jag mig för att testa ett lätt joggpass på 30 minuter. Det för att se hur kroppen skulle reagera imorgon. Jag har inte känt något i halsen sedan i måndags och inte haft feber någon av dagarna. Idag känner jag endast av lite slem i bröstet.

Jag snörade på mig mina Hoka Clifton och stack iväg i regnet. Förhållandevis lätt känsla de första tio minuterna faktiskt, därefter blev det lite sämre känsla. Men ändå ingen katastrof. Tröskelpuls dock, trots lätt jogg..

Rundan blev bara asfalt, jag sprang upp till Mellsta via kyrkogården och hem via Mellstarondellen. Enkelt förklarat. Fick ihop 30 minuter och 5,7 kilometer.

Håller tummarna för att jag känner mig helt frisk inom kort!

Previous article90 min i regn
Next article16 kilometer Skierg

Related Articles

Bra tryck på balkongen

Hej där! Förra fredagen körde jag ett liknande pass som idag, då hade det utlovats regn, men blev inget, idag öste det ner. En annan...

Halvlång och halvtråkig distans

Tjena, Tjena, Foto-Micke hära! Idag slog jag nog nästan rekord i att komma iväg sent på en ledig dag. Det började med att jag la...

10 x 6 minuter, mot vädrets makter

Hej. Tänk att varenda träningspass är som ett krig numer. Först med att ta sig ut, bara det är tungt nog. Därefter ska vädret ständigt...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe