Nästan fem mil

Tja!

Ni har sett min senaste vlogg och prenumererar på kanalen va?

Följ gärna min andra blogg addesteek.se också.

Snart går erbjudandet om att få 500 kronor på Rocker ut. Använd denna länk för att ta del av det innan oktober tar slut.

Passa också på att skaffa ett mobilabonnemang hos Fello med denna länk, för att erhålla en ytterligare månad med halva priset!

_____

Nu till det viktigaste: träningen.

Fick sällskap av Måns Sunesson i lite drygt halva passet även idag. Trevligt! Vi möttes upp, åkte tillsammans och till sist skiljdes vi åt. Såhär såg min vända ut på kartan:

Vi höll ihop i stormvindarna över Tunaslätten. Blåste riktigt rejält idag. Men för en gångs skull så höll sig vinden åt ett håll, så det gick att njuta av medvind också.

Idag kändes kroppen lite piggare än under gårdagens löpning. Skönt då att det är just skidor och inte löpning som jag satsar på.

Turen blev tre timmar och 48,6 kilometer lång. Jag åkte på Swenor IV idag. Passet avslutades med ett antal styrkeövningar för att aktivera gluteus-musklerna.

Denna vecka landade på för mig fina 15,20 h och 214,7 kilometer.

Previous articleTre timmar löpning
Next articleSjälvdrag

Related Articles

20 stakintervaller

Med pannlampan på huvudet och mina Elpex 3 på fötterna så drog jag i eftermiddags ut på ett stakintervallpass. Det blev i princip samma vända...

Två h stak

Tråkig rubrik, tråkig dag, tråkigt pass och tråkigt väder. Ungefär så kan vi sammanfatta dagen. Jag kan åter ställa mig frågan: varför gör jag...

När man inte tränar

Tjenare bloggvänner! Något som är väldigt populärt är ju att spela på internet. Det kan handla om olika onlinecasinon, slotsspel, poker, och liknande. De gånger...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe