Nästan fem mil

Tja!

Ni har sett min senaste vlogg och prenumererar på kanalen va?

Följ gärna min andra blogg addesteek.se också.

Snart går erbjudandet om att få 500 kronor på Rocker ut. Använd denna länk för att ta del av det innan oktober tar slut.

Passa också på att skaffa ett mobilabonnemang hos Fello med denna länk, för att erhålla en ytterligare månad med halva priset!

_____

Nu till det viktigaste: träningen.

Fick sällskap av Måns Sunesson i lite drygt halva passet även idag. Trevligt! Vi möttes upp, åkte tillsammans och till sist skiljdes vi åt. Såhär såg min vända ut på kartan:

Vi höll ihop i stormvindarna över Tunaslätten. Blåste riktigt rejält idag. Men för en gångs skull så höll sig vinden åt ett håll, så det gick att njuta av medvind också.

Idag kändes kroppen lite piggare än under gårdagens löpning. Skönt då att det är just skidor och inte löpning som jag satsar på.

Turen blev tre timmar och 48,6 kilometer lång. Jag åkte på Swenor IV idag. Passet avslutades med ett antal styrkeövningar för att aktivera gluteus-musklerna.

Denna vecka landade på för mig fina 15,20 h och 214,7 kilometer.

Previous articleTre timmar löpning
Next articleSjälvdrag

Related Articles

Bra tryck på balkongen

Hej där! Förra fredagen körde jag ett liknande pass som idag, då hade det utlovats regn, men blev inget, idag öste det ner. En annan...

Halvlång och halvtråkig distans

Tjena, Tjena, Foto-Micke hära! Idag slog jag nog nästan rekord i att komma iväg sent på en ledig dag. Det började med att jag la...

10 x 6 minuter, mot vädrets makter

Hej. Tänk att varenda träningspass är som ett krig numer. Först med att ta sig ut, bara det är tungt nog. Därefter ska vädret ständigt...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe