Stakintervaller med pannlampa

Hejsan!

Det är med blandade känslor som jag nu invigde pannlampan för säsongen. Det känns skönt med en bra lampa som sitter även när jag kör intervaller, men det är samtidigt jobbigt med det ständiga mörkret som snart kommer träda in.

Då det skulle bli svinkallt så hade jag idag handskar också för första gången detta träningsår, det var inte dumt kan jag lova. Trodde att det var minusgrader när jag kom tillbaka från passet, men utetemperaturen visade på 4 plusgrader. Hur ska jag klara minusgrader som fryser ihjäl redan nu?!

Passet blev 30 minuter upp- och nedvarvning på mina Elpex 3. Intervaller däremellan som följer:

6 x 5 minuter, 1 minut vila.
+
10 x 40” – 20” + 13 x 30” – 15”

Intervallerna kändes ganska okej faktiskt, så det var glädjande! Fick ihop mina två timmar på rullskidorna och därefter gluteusövningar hemma i värmen igen!

 

Related Articles

Bra tryck på balkongen

Hej där! Förra fredagen körde jag ett liknande pass som idag, då hade det utlovats regn, men blev inget, idag öste det ner. En annan...

Halvlång och halvtråkig distans

Tjena, Tjena, Foto-Micke hära! Idag slog jag nog nästan rekord i att komma iväg sent på en ledig dag. Det började med att jag la...

10 x 6 minuter, mot vädrets makter

Hej. Tänk att varenda träningspass är som ett krig numer. Först med att ta sig ut, bara det är tungt nog. Därefter ska vädret ständigt...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe