En femmil stundtals i snö

Tjena!

Ni har sett min senaste vlogg va? Ni prenumererar väl också på kanalen?
_____

Ännu en träningsvecka är nu avhandlad och jag har kommit upp i 406,5 timmar på de 30 veckor (13,5 h i snitt/vecka) som detta träningsår varat. När vi ändå är inne på statistik så kan jag avslöja att denna vecka landade på 15,40 h och 212 kilometer.

Dagens pass blev 3,05 timmar (50 km) stakning på mina Elpex 4:or. Under den sista timmen så körde jag tio impulser på 12 stavtag vardera.

Såhär såg rundan ut:

Jag tog mig ut lite senare än vad jag egentligen ville, som vanligt numer. Idag fastnade jag vid herrarnas 15 kilometer i Gällivare. Slapp dock, precis som igår, använda pannlampa och det är ju ett framsteg.

Det såg så fint ut med sol och några plusgrader när jag drog ut. Men skenet bedrog så att säga, för just som jag stack iväg så började det tokblåsa och även snöa! Spännande. Det var dock aldrig halt, men det blev ett snölager som låg kvar på vägbanan bitvis. Det gjorde inte att det gick lättare. När jag sedan kom hem så såg jag att temperaturen låg på två minusgrader..

Bra pass i alla fall, helt okej känsla och en bra träningsvecka!

Related Articles

10 x 6 minuter, mot vädrets makter

Hej. Tänk att varenda träningspass är som ett krig numer. Först med att ta sig ut, bara det är tungt nog. Därefter ska vädret ständigt...

Morgonhets på löpbandet

Hej! Idag känner jag mig nöjd med mig själv. Inte bara nöjd med att jag genomfört ett träningspass, utan också för att jag gick upp...

En stabil femmil

Hej hej! Dagarna rullar på och timmarna rullar in. Nu stängdes denna träningsvecka med en stakvända till Falun och tillbaka: På vägen till Falun åkte jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe