Ett klassiskt blandband

Hej där!

Klar med dagens träning: löpband + skierg i nämnd ordning. Började alltså med löpningen idag. Tanken var att köra lite lättare farter än vanligt på båda maskinerna, vilket jag också gjorde. Men det kändes nästan lika jobbigt som när jag kört de tidigare veckornas hårdare pass. Jag behövde dock inte lägga mig ned efteråt, så jag lyckades kanske med målet ändå.

Såhär såg det ut för oss siffernördar:

Löpband

– 13 min uppvärmning @ 15 km/h, 0% + 3 x 20”-20” @ 20 km/h, 0%

– 10’ @ 18 km/h, 1%

– 2 x 4’ @ 15 km/h, 5%

– 2 x 4’ @ 11,5 km/h, 10%

– 1 x 4’ @ 9 km/h, 15%

(1’ vila)

– 10’ nedvarvning @ 15 km/h, 0%

Skierg

– 15 min uppvärmning (3×20 snabba drag) @ sub 2,00

– 10’

– 3 x 3,20’

– 10 x 40”-20”

(1’ vila)

– 10 min nedvarvning @ sub 2,00

Motstånd 8

Efter det härliga passet så körde jag också lite styrka: 700 reps av mina gluteus-övningar och 100 reps av mina kettlebell-övningar med gummiband. Dessa styrkepass är visserligen jobbiga och tar lite tid, men jag känner att dom behövs i skadeförebyggande syfte och för att lära mig aktivera rätt muskler.

 

_____

På det här med ett eventuellt nytt jobb så kanske man skulle kontakta Simplea som man kan kontakta om man vill hyra serveringspersonal.

Related Articles

Halvlång och halvtråkig distans

Tjena, Tjena, Foto-Micke hära! Idag slog jag nog nästan rekord i att komma iväg sent på en ledig dag. Det började med att jag la...

10 x 6 minuter, mot vädrets makter

Hej. Tänk att varenda träningspass är som ett krig numer. Först med att ta sig ut, bara det är tungt nog. Därefter ska vädret ständigt...

Morgonhets på löpbandet

Hej! Idag känner jag mig nöjd med mig själv. Inte bara nöjd med att jag genomfört ett träningspass, utan också för att jag gick upp...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe