…och såklart lite löpband

Så var dagen avklarad rent träningsmässigt. Andra passet blev löpband och intervaller.

Upplägg som följer:

– 12 min uppvärmning @ 15 km/h, 0% +

3 x 20”-20” @ 20 km/h, 0%

– 2×5’ @ 19 km/h, 1%

– 2×5’ @ 15,5 (15,0 andra) km/h, 5%

– 2×5’ @ 11,5 km/h, 10%

(1’ vila)

– 10 min nedvarvning @ 15 km/h, 0%

Det var riktigt slitsamt idag. Kände redan under de första intervallerna att jag blev lite för trött. Inför den fjärde intervallen fick det vara nog och jag sänkte farten från 15,5 km/h till 15. Tänkte först ta en extra minuts vila, men struntade i det.

De två sista intervallerna så fick det bli 11,5 km/h istället för 12. Lika bra det. Det blev ju ingen katastrof ändå. Hårda och bra pass på slutet, samt lite dålig sömn en tid. Så det är bara att gilla läget. Bestämde mig för att försöka träna en lugnare vecka nu, både till antal timmar och intensitet. Få se om jag lyckas med det. På fötterna satt ett par äldre Hoka Rincon.

Jag har just fått en ny massagepistol, så jag säljer min gamla som är riktigt bra. Hör av dig om du är sugen att köpa den!

Related Articles

90 min stak-skate

90 minuter 22,3 kilometer Bara lugn åkning. Mestadels stakning, men med lite tjuvskejt i några uppförsbackar. Samma tråkiga tvärnitsföre som igår. Sämsta känslan i kroppen på...

Tillbaka i spåren

Hej på er! Mycket turer fram och tillbaka för min del de senaste dagarna. Ni kan läsa några inlägg från min andra blogg som redogör...

En fin femmil

Tre timmar - 51,6 kilometer stakning fick avrunda denna vecka som landade på 231,9 kilometer och 15,25 timmar enligt min Garmin 945. En bra...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe