Tres horas

Inspekterade hur det såg ut uppe i Bergebo idag. Dom verkar vara på tårna i år. Fixat underlaget på delar av elljusspåren, nya elljuslampor, flera snökanoner igång och en åkbar slinga på cirka 2-300 meter på stadion. Kul!
_____

Här kan ni se min sista vlogg. Var så less i torsdags och på dåligt humör. Så jag avslutade den vloggen där och skrev i affekt att jag slutar. Vi får se hur det blir efter lite uppehåll. Känner att jag behöver lugn & ro, samt hitta mig själv och ge mig själv svar på vad jag vill här i livet. Något som inte är det lättaste, sökt de svaren i åratal.

_____

Sent uppe igår, vilket gjorde mig sen upp ur sängen och ännu senare ut på träning. Som vanligt var det en lång startsträcka och jobbigt att komma iväg. Tidigare var det bara tungt att komma igång med intervallpass, nu verkar det vara det på alla pass. Det blir lite av en ond spiral att jag vänder dygnet, stressar upp mig själv över att jag inte kommer iväg på passen, att det sen är kväll när jag är klar och att jag inte gjort annat på en dag än att träna.

Träningen blev gjord åtminstone och det blev en tvådelad variant med:

Löpning 

1,30 h

16,8 kilometer

100 spänsthopp mitt i

Sprang denna gång till Bergebo för att kolla av statusen där. Blev en liten vända runt om där uppe och sedan hemåt via andra vägar än på ditvägen. Småseg och trött. Ingen pigg känsla. Hade på mig ett par Icebug för att slippa halka.

Stakning (i sju minusgrader)

1,30 h

21,4 kilometer

10 impulser

Elpex IV

Kändes lite bättre än löpningen i alla fall. Det går väldigt tungt på cykelbanorna med både grus och någon form av snö/frost/is-lager. Något lättare längs bilvägarna. Men det var ju kul i alla fall och det är ju huvudsaken..

Hemma så körde jag TRX-pass nummer två.

Helt okej träningsdag ändå och en vecka som landade på elva timmar.

Previous articleAllt jag gör blir skit.
Next articleLuftfuktare

Related Articles

10 x 6 minuter, mot vädrets makter

Hej. Tänk att varenda träningspass är som ett krig numer. Först med att ta sig ut, bara det är tungt nog. Därefter ska vädret ständigt...

Morgonhets på löpbandet

Hej! Idag känner jag mig nöjd med mig själv. Inte bara nöjd med att jag genomfört ett träningspass, utan också för att jag gick upp...

En stabil femmil

Hej hej! Dagarna rullar på och timmarna rullar in. Nu stängdes denna träningsvecka med en stakvända till Falun och tillbaka: På vägen till Falun åkte jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe