1 av 2: 6 x 5 min på löpband

Tjo!

Ett första av två kämpiga pass för dagen är äntligen avklarade:

– 12 min uppvärmning @ 15 km/h, 0% + 3 x 20”-20” @ 20 km/h, 0%

– 5 min @ 19 km/h, 1%

– 5 min @ 15,5 km/h, 5%

– 4 x 5 min @ 12 km/h, 10%

(1 min vila mellan allt)

– 10 min nedvarvning @ 15 km/h, 0%

(12,7 km och en timme totalt)

Jag kände av löparknä förra måndagen när jag sprang, det höll i sig i vardagen under veckan, men försvann emot slutet av den. Jag har inte sprungit sedan dess, så jag var lite orolig innan, men jag kände inte av någonting idag faktiskt!

Passet genomfördes, det var ganska jobbigt stundtals, men det gick ändå att klara av utan att fullständigt vända ut och in på mig själv. Fem minuter är långt på dessa träningsmaskiner alltså.. Ingen tröskel idag heller, möjligen ”tröskel”.

Ett pass kvar, hej och hå!

 

Related Articles

Halvlång och halvtråkig distans

Tjena, Tjena, Foto-Micke hära! Idag slog jag nog nästan rekord i att komma iväg sent på en ledig dag. Det började med att jag la...

10 x 6 minuter, mot vädrets makter

Hej. Tänk att varenda träningspass är som ett krig numer. Först med att ta sig ut, bara det är tungt nog. Därefter ska vädret ständigt...

Morgonhets på löpbandet

Hej! Idag känner jag mig nöjd med mig själv. Inte bara nöjd med att jag genomfört ett träningspass, utan också för att jag gick upp...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe