15 x 4 min stakintervaller

Puh, dagens pass tog ut sin rätt alltså. Äntligen minusgrader ute, men några centimeter nysnö gjorde det riktigt slitsamt i spåren. Men bra träning blev det hur som helst!

Jag brukar ju frysa om fötterna och händerna bara vid några få minusgrader. Idag körde jag med ett par nya ullstrumpor som är riktigt tjocka och jag slapp frysa för en gångs skull!

Jag värmde upp i 30 minuter, sedan satte jag igång med dagens festligheter: 15 x 4 minuter, med 1 minut lugn åkning som vila. Givetvis stakning hela passet.

Då jag har passet programmerat i klockan så kan jag ge er totalsiffrorna från de 60 minuterna i intervallintensitet, nämligen 20,61 kilometer och således snittfart. Det var inte illa, för jag tyckte det gick sjukt tungt som sagt. Så jag får vara nöjd med det.

Totalt blev passet 2,05 timmar och 35,5 kilometer. Jag avslutade det hela med 750 reps med gluteusaktivering + 250 tåhävningar.

Trevlig kväll!

Previous articleSkierg: 5 x (5+1’)
Next articleNästan ett maraton

Related Articles

Halvlång och halvtråkig distans

Tjena, Tjena, Foto-Micke hära! Idag slog jag nog nästan rekord i att komma iväg sent på en ledig dag. Det började med att jag la...

10 x 6 minuter, mot vädrets makter

Hej. Tänk att varenda träningspass är som ett krig numer. Först med att ta sig ut, bara det är tungt nog. Därefter ska vädret ständigt...

Morgonhets på löpbandet

Hej! Idag känner jag mig nöjd med mig själv. Inte bara nöjd med att jag genomfört ett träningspass, utan också för att jag gick upp...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe