31,5 km slalomstak

Godkväll.

Betat av ytterligare några varv längs Bergebos två kilometer långa konstsnöspår. Det slog mig idag att det kommer bli cirka 12 timmar och 180 kilometer stakning denna vecka onsdag-söndag. Det blir skoj!

Idag var det ungdomsträning, vilket är en bra sak i grunden. Men man måste ju se till att gruppen håller uppsikt, vilket gäller alla inblandade i ett skidspår. Jag anser att du får åka hur sakta du vill, men inte stå stilla i spåren, det kan göra så att olyckor inträffar. Detta kan nog alla, inklusive jag själv bli bättre på.

Jag fick i alla fall ihop två timmar och 31,7 kilometer enligt klockan. Under de sista 40 minuterna så körde jag i fem varv, två stycken olika fartökningar:

– impuls, 12 stavtag uppför

– stegring, på flacken 12 stavtag acceleration – 12 stavtag hålla 98% av max

Jo just det – jag brukar försöka undvika att stanna när jag tränar distanspass runt dom här konstsnöspåren med motiveringen ”att då tar passet aldrig slut”. Idag blev jag pissnödig efter en kvart, men jag lyckades härda ut det och tids nog gick det över. Jag är psykiskt sjuk, jag vet det.

Related Articles

10 x 6 minuter, mot vädrets makter

Hej. Tänk att varenda träningspass är som ett krig numer. Först med att ta sig ut, bara det är tungt nog. Därefter ska vädret ständigt...

Morgonhets på löpbandet

Hej! Idag känner jag mig nöjd med mig själv. Inte bara nöjd med att jag genomfört ett träningspass, utan också för att jag gick upp...

En stabil femmil

Hej hej! Dagarna rullar på och timmarna rullar in. Nu stängdes denna träningsvecka med en stakvända till Falun och tillbaka: På vägen till Falun åkte jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe