Drog sönder hela jävla skiergen

Ja, det här var ju också ett jävla pass alltså. Planen var sedvanlig upp- och nedvarvning, samt:

3 x (5-3-2’ + 500m)

Målfarter: 1,48-1,47-1,46-1,39

Vila: En minut mellan allt, förutom efter 500m då det var 1,5 min.

Som ni ser ovan så hann jag till och halvvägs in i intervall nio av tolv. Tyckte Skiergen började låta och kännas konstig. Mycket riktigt så blev mina farhågor besannade strax därefter när det först började lukta bränt, för att sedan braka ihop. Hela jävla axeln till svänghjulet hade gått av på mitten, som ni kan se på övriga bilder. Piss och skit.

Konstigt nog så blev jag varken arg eller less. Jag monterade isär skiten, hittade ett mobilnummer hos Concept2, ringde upp och fick snabb hjälp. Har fyllt i ett formulär om service/garanti nu och ska få hjälp illa kvickt. Skönt det i alla fall.

Då jag inte var klar så fick det bli en ny runda på löpbandet:

– 5 min @ 15%, 7,5 km/h

– Int: 5-2,30-1,40’ @ 15% (9,5-10-10,5 km/h

– 5 min nedvarvning @ 15%, 7,5 km/h

Bättre än inget. Tråkigt utan Skierg nu, men som tur är så har vi i alla fall skidspår.

Vi hörs!

Previous articleLåna pengar
Next articleStakintervaller med räven

Related Articles

Äntligen tävlingspremiär och en bra insats!

Hej på er! Idag vaknade jag i tid, tjoho! Förutom mobilen som väckarklocka så hade jag satt alarm på min pulsklocka och även iPaden! Nervös och...

90 min stak-skate

90 minuter 22,3 kilometer Bara lugn åkning. Mestadels stakning, men med lite tjuvskejt i några uppförsbackar. Samma tråkiga tvärnitsföre som igår. Sämsta känslan i kroppen på...

Tillbaka i spåren

Hej på er! Mycket turer fram och tillbaka för min del de senaste dagarna. Ni kan läsa några inlägg från min andra blogg som redogör...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe