En liten staktur

Nöjd efter att äntligen ha blivit färdig med passet. Leki-stavarna hjälpte mig även idag.

Goder afton.

Sent ut på träning idag igen, men denna gång hade jag en väldigt vettig anledning till det, vilken jag kommer berätta för er inom kort. Nej, inget nytt jobb och jag har inte träffat någon. Vill bara att det ska ha ett eget inlägg.

Inatt sov jag riktigt bedrövligt dåligt, klockade in på tre timmar endast. Det märktes på dagens träning, jag var väldigt trött och seg. Men jag kämpade mig igenom det, kämpade mest mentalt då, eftersom att det var ett lugnt distanspass.

Jag körde 2,15 timmar stakning i Bergebo och jag hann 32,8 kilometer. Så det var inte i ljusets hastighet jag färdades i idag heller. Nästa gång kanske? Under den sista halvtimmen så lade jag in tio impulser.

Det får räcka för idag, nu håller jag tummarna för bättre sömn inatt.

 

Related Articles

Halvlång och halvtråkig distans

Tjena, Tjena, Foto-Micke hära! Idag slog jag nog nästan rekord i att komma iväg sent på en ledig dag. Det började med att jag la...

10 x 6 minuter, mot vädrets makter

Hej. Tänk att varenda träningspass är som ett krig numer. Först med att ta sig ut, bara det är tungt nog. Därefter ska vädret ständigt...

Morgonhets på löpbandet

Hej! Idag känner jag mig nöjd med mig själv. Inte bara nöjd med att jag genomfört ett träningspass, utan också för att jag gick upp...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe