Julintervaller

Goder afton!

Jul, ledigheter och annat tjafs hindrar inte undertecknad från att träna. Idag stod det stakintervaller på programmet, så det var bara att lyda. Jag hade ett mål med att bli klar med träningen innan det blev mörkt, det lyckades jag tyvärr inte med, men jag hann åtminstone börja innan dagsljuset försvann.

På agendan idag så hade jag:

– 10 min tröskel

(2 min vila)

– 5 x 3 min (1,5 min vila)

(1 min vila)

– 10 x 40” – 20”

(2,40 min vila)

– 10 min tröskel

Något hårdare än tröskel på de kortare intervallerna.

Tyckte det hela kändes ganska bra faktiskt. Det var en aning kallt, så på uppvärmningen körde jag med dubbla handskar av tjockare modell och på fötterna hade jag skoöverdrag. Körde även med ett par Oakley Radar Ev med prizm low light-lins, funkar kanon i elljus!

Passet landade på två timmar, 34,5 kilometer och 850 höjdmeter.

Imorgon väntar vilodag!

_____

Bli av med de envisa fettcellerna

Det är inte alltid lätt att bli av med det envisa fettet trots ett lågt kaloriunderskott och stenhård träning. M h a fettsugning blir du av med de envisa fettcellerna. Estetikum i uppsala är ledande inom den smärtfria behandlingen smartlipo.

Previous articleNästan ett maraton
Next articleSexmilarn, check!

Related Articles

Halvlång och halvtråkig distans

Tjena, Tjena, Foto-Micke hära! Idag slog jag nog nästan rekord i att komma iväg sent på en ledig dag. Det började med att jag la...

10 x 6 minuter, mot vädrets makter

Hej. Tänk att varenda träningspass är som ett krig numer. Först med att ta sig ut, bara det är tungt nog. Därefter ska vädret ständigt...

Morgonhets på löpbandet

Hej! Idag känner jag mig nöjd med mig själv. Inte bara nöjd med att jag genomfört ett träningspass, utan också för att jag gick upp...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe