Löpning och stakning

Hej och godkväll.

Ett tvådelat träningspass idag. Var inte sugen på att springa hela passet, ej heller att åka rullskidor. Egentligen var jag inte sugen på att röra mig alls. Men då jag är fetare än olivolja så är det väl inte mycket annat att göra än att försöka minska förfallet.

Att jag förlorat 50% av värdet i min aktieportfölj sedan i mars och sovit typ fyra timmar gör det inte direkt enklare att bege sig ut heller. Men det är väl bara att vänja sig vid kylan och att snart bli hemlös och tvingas bo på parkbänkar.

Nu var det inte mitt pissiga humör ni kom hit för att läsa om. Det har ni fått nog av, jag också för den delen.

Träningspasset gick ändå helt okej.

Löpning

Endast på grusvägar och asfalt. Småtrött sedan gårdagens utblåsning. Fick ändå ihop 16,2 kilometer på 1,25 h. Strax innan halvvägs så körde jag 100 spänsthopp, fördelat på fyra varv om: 5 grodhopp – 5 enbenshopp/ben – 10 mångsteg.

Stakning

Detta borde väl ändå ha varit sista passet för i år? Det lär visa sig. Hela passet på 65 minuter och 14,8 kilometer blev en enda lång skarv i närheten av där jag bor. Körde på Swenor 4, lade in tio impulser längs passet och hade även av ena framskärmen:

Jag hade inte av den med flit, den var trasig sedan tidigare och jag har limmat den vid flera tillfällen. Vägrar ge upp och köpa nya skärmar även denna gång, det går att laga!

Previous articleSkierg-PERS!!!
Next articleSkidpremiär med intervaller

Related Articles

Äntligen tävlingspremiär och en bra insats!

Hej på er! Idag vaknade jag i tid, tjoho! Förutom mobilen som väckarklocka så hade jag satt alarm på min pulsklocka och även iPaden! Nervös och...

90 min stak-skate

90 minuter 22,3 kilometer Bara lugn åkning. Mestadels stakning, men med lite tjuvskejt i några uppförsbackar. Samma tråkiga tvärnitsföre som igår. Sämsta känslan i kroppen på...

Tillbaka i spåren

Hej på er! Mycket turer fram och tillbaka för min del de senaste dagarna. Ni kan läsa några inlägg från min andra blogg som redogör...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe