Sexmilarn, check!

Frusen som jag är så blev det idag liner-handskar under tumvantarna. I sex minusgrader.. Jag frös åtminstone inte!

Sådär, då var denna träningsvecka avbockad och inskickas till träningsdagboksgudarna.

Passet som jag genomförde idag blev ett stakpass, runt, runt på konstsnöspåret i Bergebo. Jag gillar verkligen det spåret och det är väldigt fina förhållanden där, stor credd till spårmakarna i år!

Precis som vanligt så snurrade jag på utan ett enda stopp. Det går bra att dra ut på träningen i timmar, men att stanna på passen det är en omöjlighet. Rimligt..

Idag fick jag in 30 varv, 60,2 kilometer, 3,30 timmar och 1440 höjdmeter. Det var inte illa pinkat det. Säsongens första pass på över sex mil! Till en början så trodde jag att distansen skulle landa på cirka 58,5-59 kilometer. Men ju längre in i passet jag kom desto mer växte hornen i pannan. Det gick vägen!

Under de sista fem varven så lade jag in en impuls på 12 stavtag i en uppförsbacke och en stegring på 12 stavtag acceleration och 12 stavtag hålla maxfarten.

Kroppen kändes ganska pigg idag, vilket var skoj!

Hemma så körde jag ett set av alla mina TRX-övningar, lite gluteusaktivering, 250 reps kettlebell med gummiband och några tåhävningar. Allt för rehaben och för att försöka få till en bra hållning/kroppsfunktion.

Skidpassen denna vecka: onsdag, torsdag, fredag och söndag landade på totalt 171,9 kilometer, 10,05 timmar och 4060 höjdmeter. Veckan i sig landade på 12,30 timmar, med två vilodagar. Bra jobbat!

Related Articles

Halvlång och halvtråkig distans

Tjena, Tjena, Foto-Micke hära! Idag slog jag nog nästan rekord i att komma iväg sent på en ledig dag. Det började med att jag la...

10 x 6 minuter, mot vädrets makter

Hej. Tänk att varenda träningspass är som ett krig numer. Först med att ta sig ut, bara det är tungt nog. Därefter ska vädret ständigt...

Morgonhets på löpbandet

Hej! Idag känner jag mig nöjd med mig själv. Inte bara nöjd med att jag genomfört ett träningspass, utan också för att jag gick upp...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe