Stakintervaller med räven

Såg en räv under passet idag, i flera varv stod den där och glodde. Först trodde jag att det var en hund som sprungit bort. Den verkade nästan tam.

Där är han också.

Godkväll.

Stakintervaller idag och det var jobbigt. 30 minuter uppvärmning och sedan igång med högre intensitet:

6 x 6’ (2’ vila), runt runt på det ganska exakt två kilometer långa spåret i Bergebo. Jag brukar åka lugnt i vilan, så starten kan bli lite var som helst, ett skönt upplägg tycker jag. Höll 20,6 – 20,9 km/h i snitt på alla. Bra det i den ganska tungförda nysnön.

Efter dessa så blev det också: 8 x 40”-20” och 8 x 30”-15”. Slitsamt och kämpigt idag. Men det är bara att gneta vidare. Bara fjärde passet på snö också.

Riktigt mycket folk i spåren och det är ju bra att folk åker skidor. Men jag har lite svårt för dom här nyskidåkarna som tror att dom tränar bara för att dom köpt utrustning, tagit på sig den, åkt upp till skidspåret och bara står still & pratar mitt i spåret utan den minsta uppsikt på andra personer. En sak att man är ovan att åka, eller åker sakta, men att stå still i spåren är inte okej.

Fick ihop två timmar, 33,9 kilometer och 770 höjdmeter enligt klockan, som också berättade att jag körde VO2 Max idag!

Avslutade kalaset med 700 reps gluteusaktivering hemma.

Related Articles

Halvlång och halvtråkig distans

Tjena, Tjena, Foto-Micke hära! Idag slog jag nog nästan rekord i att komma iväg sent på en ledig dag. Det började med att jag la...

10 x 6 minuter, mot vädrets makter

Hej. Tänk att varenda träningspass är som ett krig numer. Först med att ta sig ut, bara det är tungt nog. Därefter ska vädret ständigt...

Morgonhets på löpbandet

Hej! Idag känner jag mig nöjd med mig själv. Inte bara nöjd med att jag genomfört ett träningspass, utan också för att jag gick upp...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe