Bra pass i en salig blandning

Hej!

Nu har ni en ny vlogg ni kan titta på. Prenumerera gärna på kanalen också.

Jag blev rätt mörbultad ändå av gårdagens urblåsning. Konstigt vore väl annars. Vaknade flera gånger under natten och var klarvaken. Det till trots så ville jag få ett ytterligare bra pass idag. Dels då jag tränat ganska lite förra veckan, men även för att jag troligen inte tävlar till helgen heller och dessutom börjar jobba lite mer igen från imorgon. Så då får man passa på när det erbjuds lediga dagar.

Dagens pass blev först tre timmar stakning i Bergebo. Körde ner till Vargliden för första gången denna säsong. Det var fortsatt spårat på Falun-Borlänge-spåret också, så det hoppas jag kunna åka snart!

Skidåkningen blev endast lugnt, men med fem impulser i uppförsbacke + fem stegringar på flacken, under passets gång. Jag fick ihop 44,2 kilometer idag, vilket gav mig totalt 100,9 kilometer stakning på två dagar, inte illa det! Gårdagens pass med tävlingsskidor räntade på med fina kilometrar till antalet.

När jag kom hem så betade jag av ett snabbt pass på löpbandet, så att jag inte glömmer av löpningen helt:

5 min @ 15 km/h, 0%

2,5 min @ 19 km/h, 1%

2,5 min @ 15,5 km/h, 5%

2,5 min @ 12 km/h, 10%

2,5 min @ 10 km/h, 15%

(1 min vila)

5 min @ 15 km/h, 0%

Det kändes ändå helt okej!

Allt avslutades sedan med en liten del av TRX, gluteusövningar, kettlebell och tåhävningar!

Riktigt bra pass och dag.

Related Articles

Äntligen tävlingspremiär och en bra insats!

Hej på er! Idag vaknade jag i tid, tjoho! Förutom mobilen som väckarklocka så hade jag satt alarm på min pulsklocka och även iPaden! Nervös och...

90 min stak-skate

90 minuter 22,3 kilometer Bara lugn åkning. Mestadels stakning, men med lite tjuvskejt i några uppförsbackar. Samma tråkiga tvärnitsföre som igår. Sämsta känslan i kroppen på...

Tillbaka i spåren

Hej på er! Mycket turer fram och tillbaka för min del de senaste dagarna. Ni kan läsa några inlägg från min andra blogg som redogör...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe