Dags för helg-passet, check

Pannlampa på – helg här!

Goder afton!

Så var ett nytt pass lagt till handlingarna. Jag noterade för övrigt att jag igår passerade 500 timmar för träningsåret som startade måndag v.17 (nästan 38 veckor).

På tal om timmar så börjar det bli motigt att nöta dag efter dag. Det med jobbet och alfons också gör att jag blir ganska mentalt och fysiskt sliten. Måste våga släppa upp nu igen och även våga tävla. Är lite rädd för det nu igen. Jag tror att jag är i dålig form och att jag överlag är värdelös..

Idag körde jag två nya timmar stakning i Bergebo. Ganska isigt idag efter de senaste dagarna skitväder, men fullt åkbart. Glädjande nog så kände jag ingenting i hälsenan idag, troligen då jag använde ett annat par pjäxor.

Passet var enbart lugn distansåkning, förutom 10 stycken stegringar under vägens gång. Jag skramlade ihop 32,7 kilometer.

Allt det hela avslutades sedan i hemmet med 250 repetitioner kettlebell med gummiband.

Ha en trevlig fredag!

Related Articles

90 min stak-skate

90 minuter 22,3 kilometer Bara lugn åkning. Mestadels stakning, men med lite tjuvskejt i några uppförsbackar. Samma tråkiga tvärnitsföre som igår. Sämsta känslan i kroppen på...

Tillbaka i spåren

Hej på er! Mycket turer fram och tillbaka för min del de senaste dagarna. Ni kan läsa några inlägg från min andra blogg som redogör...

En fin femmil

Tre timmar - 51,6 kilometer stakning fick avrunda denna vecka som landade på 231,9 kilometer och 15,25 timmar enligt min Garmin 945. En bra...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe