En fin femmil

Tre timmar – 51,6 kilometer stakning fick avrunda denna vecka som landade på 231,9 kilometer och 15,25 timmar enligt min Garmin 945. En bra vecka med ganska hög mängd och fina pass. Även med en kropp som känts skaplig de sista dagarna.

Idag blev det sju vändor upp och ned längs Igeltjärnsvägen. Till en början endast på den då det var tävlingar i Bergebo. Men efter en timme så var tävlingarna klara och jag kunde nyttja den lite mer kuperade 2,5:an. Jag började varje varv med den, fortsatte ut på Igeltjärnsvägen och avslutade sedan varje varv med 2,5:an.

Under passets gång så lade jag in fem impulser uppför om 12 stavtag och fem stegringslopp på flacken om 12 stavtag acceleration och 12 stavtag i nästan maxfart.

Nästa vecka väntar Moraloppet på lördagen, siktar på att inte försova mig då. Kommer dra ned på mängden och faktiskt vila både måndag och tisdag igen. Känns skönt! Från och med kommande vecka så jobbar jag måndag-fredag också, det känns mindre skönt, men det ska väl gå bra bara jag kommer in i det!

Ha en fortsatt fin söndag!

Related Articles

Halvlång och halvtråkig distans

Tjena, Tjena, Foto-Micke hära! Idag slog jag nog nästan rekord i att komma iväg sent på en ledig dag. Det började med att jag la...

10 x 6 minuter, mot vädrets makter

Hej. Tänk att varenda träningspass är som ett krig numer. Först med att ta sig ut, bara det är tungt nog. Därefter ska vädret ständigt...

Morgonhets på löpbandet

Hej! Idag känner jag mig nöjd med mig själv. Inte bara nöjd med att jag genomfört ett träningspass, utan också för att jag gick upp...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe