Försöker vara hälsosam

Hej kära bloggvänner.

Som ni kanske vet så försöker jag hålla mig vid god vigör, vara tränad och ha en god hälsa överlag. Det handlar för mig inte bara om att prestera i ett skid- eller löpspår. Jag vill även ha en god hälsa. Jag försöker få in mycket vardagsmotion, förutom mitt idrottande. Försöker äta bra och hemlagad mat så mycket jag orkar med. Dessutom försöker jag vara så noggrann det går med återhämtning, sömn och alla de bitarna.

Ingen människa är dock perfekt och alla har vi våra laster. Det sägs ju att summan av lasterna är konstant, slutar du med en grej så kanske man ökar något annat lite mer osunt och så vidare. Men samtidigt får man inte vara för dömande emot sig själv heller. Jag har ofta ett sug efter godis, i perioder har jag varit duktig på att låta bli, men under det senaste året har det blivit desto svårare. Jag försöker då tänka att mina träningspass blir av bättre kvalitet med mer snabba kolhydrater. Dessutom så snusar jag, vilket jag gjort i drygt tio år. Inte heller det är någon hälsoboost direkt. Men nu har jag sett att det dykt upp en produkt som ett bra alternativ till snus vid namn Zyn. Denna produkt är en snusliknande produkt utan tobak, vilket är perfekt för den som vill försöka att sluta med snus.

Related Articles

Halvlång och halvtråkig distans

Tjena, Tjena, Foto-Micke hära! Idag slog jag nog nästan rekord i att komma iväg sent på en ledig dag. Det började med att jag la...

10 x 6 minuter, mot vädrets makter

Hej. Tänk att varenda träningspass är som ett krig numer. Först med att ta sig ut, bara det är tungt nog. Därefter ska vädret ständigt...

Morgonhets på löpbandet

Hej! Idag känner jag mig nöjd med mig själv. Inte bara nöjd med att jag genomfört ett träningspass, utan också för att jag gick upp...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe