Småtråkigt stakpass

Falun-Borlänge-spåret var ingen höjdare idag. Dessutom var den sista biten med mot Vargliden plogad nu, troligen pga någon virkeskörning

Hej!

Torsdag och på sådär halvdåligt humör igen. Jag har sett ett mönster genom hela hösten att just torsdagar brukar jag vara extra trött och på dåligt humör. Andra dagen med eleverna tillbaka på skolan och jag känner redan att jag är lika less som innan jullovet. Nu ska jag också jobba måndagar, kommer bli en lång vår..

Träningen gick väl inte jättedåligt egentligen. Det negativa var att hälsenan fortsatt gör ont, tror det är trycket från pjäxan som gör det, för jag kan gå helt obehindrat förutom de första stegen på morgnarna. Det var också rejält blött och tungfört med åtta plusgrader. Förutom det så var det väl nästan som vilket distanspass som helst.

Jag tog pannlampan idag då jag tänkte åka Falun-Borlänge-spåret, men jag gav upp strax efter Vargliden då det var bedrövliga förhållanden på grund av tövädret. Det fick istället bli en extra gång längs Igeltjärnsvägen tur och retur.

Under den första timmen lade jag in tio impulser på 12 stavtag vardera i uppförsbacke. Samlade ihop 2,05 timmar och 28,1 kilometer.

Siktar på en bättre dag imorgon, ha det fint!

Related Articles

90 min stak-skate

90 minuter 22,3 kilometer Bara lugn åkning. Mestadels stakning, men med lite tjuvskejt i några uppförsbackar. Samma tråkiga tvärnitsföre som igår. Sämsta känslan i kroppen på...

Tillbaka i spåren

Hej på er! Mycket turer fram och tillbaka för min del de senaste dagarna. Ni kan läsa några inlägg från min andra blogg som redogör...

En fin femmil

Tre timmar - 51,6 kilometer stakning fick avrunda denna vecka som landade på 231,9 kilometer och 15,25 timmar enligt min Garmin 945. En bra...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe