Stakat ut det gamla och in det nya året

Ja, alltså jag har ju inte stakat ut framtiden, det var mer objektivt talat.
_____
Ni kan se en liten träningssammanfattning på min andra blogg.

_____
Passa på att skaffa Rocker-kortet med denna länk, följ instruktionerna och få in 500 kronor på kortet som ni kan handla för. Utan krav, kostnader eller bindning. Jag använder bara detta kortet och gillar det.

Byt mobiloperatör till Fello med denna länk för ett bra erbjudande!

_____

Förra årets sista pass blev träningstävling stakning och detta års första pass blev också stakning. Bra med variation! Hittills har alla skidpass varit stakning denna säsong, men snart väntar det skate för att få vila stakmusklerna en aning. Tycker skate är bättre än klassiskt i det avseendet faktiskt.

Dagens pass blev åter förskjutet, kunde inte sluta kolla på ”tour de ski” när det gick så bra för Calle Halfvarsson, kul! Mellan hans heat så passade jag på att städa och greja i lägenheten. När väl skidorna var slut så kom jag till sist iväg till Bergebo.

Jag stakade totalt sex varv på en bana som bestod av konstnsöspåret, elljusspåret 2,5 och Igeltjärnsvägen. Strax över sju kilometer per varv. Jag körde två impulser på 12 stavtag i uppförsbackar per varv, i övrigt var det lugn åkning.

Hela alltet landade på 2,45 timmar, 44 kilometer och 700 höjdmeter. Hemma så körde jag sedan 300 repetitioner av mina övningar med kettlebell och gummiband.

Tack för idag, hej!

Related Articles

Halvlång och halvtråkig distans

Tjena, Tjena, Foto-Micke hära! Idag slog jag nog nästan rekord i att komma iväg sent på en ledig dag. Det började med att jag la...

10 x 6 minuter, mot vädrets makter

Hej. Tänk att varenda träningspass är som ett krig numer. Först med att ta sig ut, bara det är tungt nog. Därefter ska vädret ständigt...

Morgonhets på löpbandet

Hej! Idag känner jag mig nöjd med mig själv. Inte bara nöjd med att jag genomfört ett träningspass, utan också för att jag gick upp...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe