Veckans sista

Tjo.

Nu finns en ny vlogg att beskåda här.

Veckans sista pass är avklarat och nu kära vänner så ska jag dra till med en tvådagarsvila. Det känns välbehövligt och skönt. Känner att det främst är det mentala som är lite slitet och behöver lite ro. Därefter kommer jag träna lite mindre och inte bara köra stakpass.

Jag började dagen med att köra TRX-styrka, två set av övningarna från mina båda pass. Sedan var det dags för skidåkning i Bergebo.

Några plusgrader ute ger inte bara skitiga vägar och bilar. Pjäxorna blir genomblöta och det blir rätt så tungfört. Men man kan ju inte styra vädret och tur är väl det.

Skidpasset blev 2,15 timmar, 34,9 kilometer och 590 höjdmeter. Återigen en blandning mellan elljusspåret, konstsnön och Igeltjärnsvägen.

Under ruttens gång så körde jag 10 stegringar på flacken med 12 stavtag acceleration och 12 stavtag i närmast maxfart. Tänker att detta är bra för min teknik och för att lära mig hitta bra träff i stakningen. Om ni tittar på min vlogg så ser ni, eller i alla fall jag, att jag kommer upp bättre i stakningen nu. Jag inbillar mig att jag haft hjälp av mina gluteus-övningar som jag kör en gång i veckan. Målet med dessa är att få en bra aktivering av i princip hela höftpartiet, något jag tror är bra för alla sporter jag tränar och är skadeförebyggande.

Veckan landade på 13,15 timmar och 198 kilometer. De senaste fyra veckorna landade på 51,45 timmar.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Related Articles

Halvlång och halvtråkig distans

Tjena, Tjena, Foto-Micke hära! Idag slog jag nog nästan rekord i att komma iväg sent på en ledig dag. Det började med att jag la...

10 x 6 minuter, mot vädrets makter

Hej. Tänk att varenda träningspass är som ett krig numer. Först med att ta sig ut, bara det är tungt nog. Därefter ska vädret ständigt...

Morgonhets på löpbandet

Hej! Idag känner jag mig nöjd med mig själv. Inte bara nöjd med att jag genomfört ett träningspass, utan också för att jag gick upp...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe