20 x 60”-30” och ny livskris.

Fick bilden ovan skickad till mig av någon random person på Instagram tidigare idag. Kul att man har fans ändå. Men ack så träffande den där är när det kommer till mitt liv alltså. Nu har jag kommit in i en ny djup svacka igen. Livet är fan en riktig jävla h*ra alltså.

Det började med att jag återigen vaknade upp tom två decimeter nysnö och oplogat överallt. Tog mig med livet som insats med hjälp av cykeln besmyckad med sommardäck till ett jobb jag avskyr som pesten. Led mig igenom dagen och cyklade sedan hemåt i lika oplogade förhållanden som på morgonen. Jag lyckades hålla mig från att balla ur fram tills cirka 500 meter hemifrån när cykelns framhjul skar för 112:e gången och jag klev av för att gå den sista biten. Jag skrek allt jag orkade två gånger: ”förbannade jävla h*******rväder!!!!”. Inte blev det mycket bättre av det.

Kom hem och smällde i mig mellanmål. Har lyckats hålla mig från socker i veckan, men denna gång blev det tre nyinköpta bullar från Willys. La mig i soffan då jag var så trött att jag nästan höll på att svimma. Skrollade igenom mina diverse dejtingappar där jag återigen står helt utan matchningar. Vad fan är det frågan om ens?! Är jag så jävla ful att jag inte ens kan få en tjej längre? Inte ens när jag råkar swipa höger av misstag på fläskpaddor får jag en matchning!!! Förr så hade jag inga som helst problem att dra hem tjejer på tjejer efter krogen. Trots att jag halvt var ihop med psykopat-narcissististen från Mora. Så jag fattar inte vad problemet är nu ens?

Min portfölj har tappat minst 200k på tre dagar. Varenda jävla dag är blodröd. Jag blir så less att jag snart knyter en snara här hemma alltså. Har fan inget mer att leva för.

Lyckades efter en rejäl kraftansamling ta mig ut på balkongen till skiergen och beta av:

10 min uppvärmning

20 x 60”-30”

10 min nedvarvning

och därefter lite kettlebell.

(nedvarvning och kettlebell är dock inte gjorda än, har inte orkat ta tag i det…)

Kändes riktigt kasst. Men inte så konstigt efter att ha matat på rätt hårt från en lång period av sjukdomsvila.

Såhär såg fettisen ut och tiderna under:

Ändrade Tinder-profilen i hopp om fortsatt succé.

Previous article10 km sub 40
Next articleIdag gick det riktigt tungt!

Related Articles

Halvlång och halvtråkig distans

Tjena, Tjena, Foto-Micke hära! Idag slog jag nog nästan rekord i att komma iväg sent på en ledig dag. Det började med att jag la...

10 x 6 minuter, mot vädrets makter

Hej. Tänk att varenda träningspass är som ett krig numer. Först med att ta sig ut, bara det är tungt nog. Därefter ska vädret ständigt...

Morgonhets på löpbandet

Hej! Idag känner jag mig nöjd med mig själv. Inte bara nöjd med att jag genomfört ett träningspass, utan också för att jag gick upp...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe