30 minuter backe

Löpband idag!

Hej!

Nionde träningspasset på lika många dagar är nu avklarat! Detta passet blev 30 minuter löpband rakt av med 10% lutning. Första halvan på 10,3 km/h och den andra halvan 10,5 km/h. Vilket ger en snittfart om 10,4 och en totallängd på 5,2 kilometer (520 höjdmeter).

Det kändes rätt bra och kontrollerat idag. Kom upp i tröskel litegrann den sista biten bara. I övrigt hög AI till AII uppskattningsvis. Skönt och kort pass som avslutades med snabbstyrka. Alla de nio pass jag gjort i rad har avslutats med någon form av styrketräning också!

Imorgon väntar det vilodag och nu är äntligen Alfons här igen!

Hämtade ut en ny höst- och vårjacka i dun från Sail Racing idag. Classy!

Previous articleFlyttfirma
Next articleÄn är det åkbart!

Related Articles

Halvlång och halvtråkig distans

Tjena, Tjena, Foto-Micke hära! Idag slog jag nog nästan rekord i att komma iväg sent på en ledig dag. Det började med att jag la...

10 x 6 minuter, mot vädrets makter

Hej. Tänk att varenda träningspass är som ett krig numer. Först med att ta sig ut, bara det är tungt nog. Därefter ska vädret ständigt...

Morgonhets på löpbandet

Hej! Idag känner jag mig nöjd med mig själv. Inte bara nöjd med att jag genomfört ett träningspass, utan också för att jag gick upp...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe