Årets första tretimmars

Först löpning

Sen stakning

Hej på er.

Denna dag började med en cykeltur ner till Friskis & Svettis med Alfons i cykelstolen. Där var vi båda med på barngympa i 45 minuter. Alfons verkar gilla det och det var kul att se honom glad! Detta kan nog få bli en ny rutin för oss!

Efter gympan så åkte Alfons till mina föräldrar för att kolla på majbrasor. Själv så betade jag av träningsårets första tretimmarspass. Inte illa det!

Jag började med 1,40 h och 20,2 kilometer löpning. Det blev bara asfalt och i princip helt flackt. Tänkte att det skulle vara bättre för min hälsena med jämnt underlag. Det funkade väl okej mellan varven, men den gör ont rätt så mycket och rätt så ofta. Det kommer nog tyvärr inte kunna bli så mycket löpning som jag vill på ett tag. Jag har idag börjat med att göra några excentriska tåhävningar i alla fall, så förhoppningsvis blir det bättre av det.

Del två i träningen blev 1,20 och 21,3 kilometer stakning på Elpexfyror. Körde en vända över Norr Amsberg, där fick jag smaka på nya grusavsnitt. Ett långt parti strax innan Norr Amsberg, när man kommer från Mellsta. Kul.

Totalt tre timmar idag då. Kändes ganska segt hela passet faktiskt. Jag har varit trött i några dagar nu, sovit lite för dåligt och jobbet har varit kämpigt. Om jag gnällt på mina vanliga uppgifter på jobbet så är det ingenting mot denna veckan som varit. Min vanliga elev har varit sjuk, så jag har blivit inkastad som vikarie för barn i 1:an till 4:an. Fy fan vilken mardröm alltså. Jag har ganska svårt för högljudda och skrikiga personer.

Slut för idag, tack för idag!

Related Articles

Halvlång och halvtråkig distans

Tjena, Tjena, Foto-Micke hära! Idag slog jag nog nästan rekord i att komma iväg sent på en ledig dag. Det började med att jag la...

10 x 6 minuter, mot vädrets makter

Hej. Tänk att varenda träningspass är som ett krig numer. Först med att ta sig ut, bara det är tungt nog. Därefter ska vädret ständigt...

Morgonhets på löpbandet

Hej! Idag känner jag mig nöjd med mig själv. Inte bara nöjd med att jag genomfört ett träningspass, utan också för att jag gick upp...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe