Idag gick det riktigt tungt!

Tja!

Idag har jag nog åkt i de tyngsta förhållanden någonsin. Eller vad sägs om en snitthastighet på 10,8 km/h?!

Det ska ju envisas med att snöa till förbannelse, så det var lika bra att bege mig till Bergebo för att stilla mitt skidåkarsug. Jag var lite sugen på Gyllbergen denna helg, men oklara spårförhållanden och sommardäck var inte en pokerhand värd att satsa på.

Då jag kollat finalen i Ski Classics på morgonen så kom jag ut kring lunchtid. När jag började passet så var det nollgradigt, när passet var klart så var det några plusgrader. Lägg därtill en rejält blöt nysnö och med lite halvdåligt dragna spår. Jag tror inte jag stod i fartställning en enda gång på passet. Nåväl, jag fick det avklarat i alla fall.

 

Kroppen var allt annat än pigg från den senaste tidens korta men ganska hårda pass med efterföljande styrketräning. Dock så körde jag bara lugnt i 90 minuter och kom hisnande 16,2 kilometer på den tiden enligt pulsklockan.

Efter skidåkningen så blev det strax över 500 reps av gluteusövningar + några tåhävningar.

Ha en fin lördag! Det ska jag försöka ha här i min konstanta enslighet.

Related Articles

10 x 6 minuter, mot vädrets makter

Hej. Tänk att varenda träningspass är som ett krig numer. Först med att ta sig ut, bara det är tungt nog. Därefter ska vädret ständigt...

Morgonhets på löpbandet

Hej! Idag känner jag mig nöjd med mig själv. Inte bara nöjd med att jag genomfört ett träningspass, utan också för att jag gick upp...

En stabil femmil

Hej hej! Dagarna rullar på och timmarna rullar in. Nu stängdes denna träningsvecka med en stakvända till Falun och tillbaka: På vägen till Falun åkte jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe