Klassisk premiär

Sträck ut!

Den nya fällen funkade bra!

Sådär, då var premiären för klassiskt avklarat denna säsong. Det har hittills blivit två pass skate, ett pass klassiskt och resten stakning. Bra ratio ändå!

Dagens pass gick sjukligt nog ännu tyngre än igår. Sju plusgrader och skinsskidor funkar bra, men det går oerhört tungt i den blöta nysnön.

Det var ganska kul att åka diagonalt, även om jag gjorde det i cirka 95% av passet idag. Tekniken satt kvar helt okej måste jag säga. Dock så gjorde sig min onda hälsena påmind igen, vilket jag såklart inte var förvånad över. Det gör ont på höger sida av höger hälsena, liksom på sidan in mellan hälsena och underben. Jag har känt av det sedan förra våren, det kom under stakning på rullskidor. Så det är något konstigt, löpning kan funka ibland och ibland inte. Det kan göra ont som fan ena dagen, och knappt kännas den andra.

Kroppen kändes väl inte helt bra idag, men jag har ju tränat åtta dagar i rad nu också. En dag till med ett kort träningspass och sedan vila! Jag samlade ihop 90 minuter och hela 15,8 kilometer idag! Hemma så fick jag in några minuter styrketräning i form av stabilitets/bålstyrka också.

Ha en fortsatt fin söndag!

 

Related Articles

Halvlång och halvtråkig distans

Tjena, Tjena, Foto-Micke hära! Idag slog jag nog nästan rekord i att komma iväg sent på en ledig dag. Det började med att jag la...

10 x 6 minuter, mot vädrets makter

Hej. Tänk att varenda träningspass är som ett krig numer. Först med att ta sig ut, bara det är tungt nog. Därefter ska vädret ständigt...

Morgonhets på löpbandet

Hej! Idag känner jag mig nöjd med mig själv. Inte bara nöjd med att jag genomfört ett träningspass, utan också för att jag gick upp...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe